Odakozmált ebédhez siettek a vásárhelyi tűzoltók

Újév reggelén történt a baleset, a tűzoltók vontatták ki a járművet az árokból – írja a megyei katasztrófavédelem a beszámolójában.

Szilveszter reggelén Hódmezővásárhelyen, a Pál utcában egy személygépkocsi ütközött villanyoszlopnak. Személyi sérülés nem történt, de az oszlop veszélyesen megdőlt egy lakóépület felé. A kiérkező hódmezővásárhelyi tűzoltók biztosították a helyszínt.

Délután Szegeden, a Harmat utcában egy nyárfa belseje égett. A helyszínre érkező szegedi hivatásos tűzoltók egy puttonyfecskendő segítségével oltották el a tüzet.

Az új év első tűzesete kevéssel éjfél után történt. A szegedi Francia utcában egy raktárépületben csaptak fel a lángok. A mintegy nyolcvan négyzetméteren égő tüzet a szegedi tűzoltók oltották el.

Nem sokkal hajnal fél kettő után Szegeden, a Budapesti körúton egy tűzijáték égett, veszélyeztetve a mellette lévő hirdetőoszlopot. A helyszínre érkező szegedi tűzoltók percek alatt elfojtották a lángokat.

Kedden kora reggel Hódmezővásárhelyen, az Ipoly utcában egy személygépkocsi eleje az út menti árokba csúszott. Személyi sérülés nem történt, a forgalmi akadályt képező járművet a hódmezővásárhelyi tűzoltók vontatták ki.

Fotó: Illusztráció