Cseri Tamás: közgyűlésen hallgassuk meg Zuschlagot Kis Andreáról! 1

A kormánypárti önkormányzati képviselő azzal kapcsolatban fejtette ki a véleményét a Facebookon, hogy a városvezetés az évek óta közkedvelt szilveszteri bulit idén nem szervezte meg, viszont a jövő hét végére már kormányellenes tüntetést hirdet.

“Már évek óta szilveszteri bulival tudtuk ünnepelni közösen, Vásárhelyen is a szilvesztert. Eddig. Most városunk némileg eltévelyedett első embere kitalálta, hogy erre semmi igény nem mutatkozik, hiszen alig pár ezren vették nyakukba a belvárost az év utolsó napján. Most inkább mindenki maradjon otthon, és készüljön a következő tüntetésre itt, Szegeden vagy Makón, hiszen erre vágyik e forradalmi település” – írja a közösségi oldalon Cseri Tamás.

A politikus hozzáteszi, “jó esetben össze is szokott gyűlni ugyanaz a 100 ember, mindegy, hogy a “megfélemlítéséskorrupció”, a túlórák, a rövid nappalok vagy éppen az Ági arcába zuhanó ajtók ellen szól az éppen aktuális, mostmáraztánténylegbukik Orbán tüntetés. Így azután idén szilveszteri buli, koncert nincs, viszont hétvégén már lehet tüntizni. Most ez van :)”

“Azért BUÉK mindenkinek!” – kívánt a végén boldog új esztendőt a fideszes képviselő.

Buli nincs, tüntetés vanMár évek óta szilveszteri bulival tudtuk ünnepelni közösen, Vásárhelyen is a szilvesztert….

Közzétette: Tamás Cseri – 2018. december 30., vasárnap