Márki-Zay Péter

Karácsonyra készülvén csúcsra járatja az erőszakbeszédet és a gyűlöletkampányt Márki(Molotov)-Zay Péter. A materialista keresztény immáron Orbán Viktor felakasztásáról szónokolt!

Nem hittem volna, hogy adventben is sikerül szintet lépnie Márki-Zay Péternek, már ami az erőszakbeszédet és a gyűlöletbeszédet illeti, de a materialista keresztény celeb polgármester úgy tűnik, nem ismer lehetetlent. Másként szólva sem Istent, sem embert. Már a miniszterelnök fejét látja a kötélben –

Orbán Viktor fellógatásáról vizionált a fővárosban!

A villamosmérnökbe oltott közgazdász-marketinges-történész álpolihisztor a szeretet hatalmának eljövetelét ígérte Hódmezővásárhelynek, helyette elhozta az agresszió ármánykodását. Ezer és egyszer írtunk róla, év eleji kampányában is többször emlegette a forradalom lehetőségét, egy fórumán pedig egyenesen úgy fogalmazott a lámpavasak alternatív céljairól: „Nem akarom mondani, hogy a kandelábereket mire lehet még használni a plakátok ragasztásán és helyezésén kívül…”

Később Lázár János erőszakos haláláról is beszélt egy Facebook-prédikációjában, majd a Majdan poklával, illetve október 23-a előestéjén Molotov-koktélos ribillióval fenyegetőzött Fideszt gyalázva. A gyűlölködés sajnos termékeny talajra hullt, mert az ő és hívei által összetrombitált vásárhelyi tüntiknek is elmaradhatatlan részeivé váltak az „akasztós” bekiabálások: hol helyi sportvezetőket, hol helyi politikusokat kívántak fellógatni a felhergelt Márki-Zay-fanok, a közösségi médiában pedig a kés és a baseballütő is elő-előkerült a „táborban”.

„Vezérük”

december 20-án kimaxolta a gusztustalanságot.

Márki-Zay – aki városa vezetése helyett unokatestvérével, Hadházy „Pókember” Ákossal haknizott a Mindenki Magyarországa nevű új ellenzéki pártja köntösébe bújtatva – budapesti fórumán így fogalmazott politikai céljaik és elképzeléseik kapcsán (az alábbi videón 49:31-től):

„Szükség van arra is, hogy ha lesz egy Békemenet Bayer Zsolt szervezésében, akkor a Bem tértől a Kossuth térig az összes épületet ki kell plakátolni: ‘Ruszkik haza’, [és] ugye migránsszámláló, ami mutatja, hogy eddig Sorosnak egyetlen egy migránst sem sikerült becsempésznie Magyarországra, Orbánnak viszont legalább 23 ezret. Jó, tehát ezeket a tényeket azért ismertessük meg ezekkel az emberekkel, mire a Bem térről elérnek a Kossuth térre, szerintem ők akarják majd felkötni Orbánt.” 

A soros csúsztatás fölött diszkréten szemet hunyva: Márki-Zay Péter annak ellenére nem értette és nem tanulta meg, hogy szavaiért erkölcsi, jogi és politikai értelemben is vállalnia kell a felelősséget, hogy a bíróság immár háromszor büntette meg hazudozásért. Ha bármi tragédia történik Hódmezővásárhelyen vagy Budapesten, nem sasszézhat arrébb elegánsan, nem dughatja homokba a fejét. És nem kenheti el a dolgot szánalmas szállóigéjével: „Sajnálom, de megértem.”

A gyűlölet karmesterének köteles beszéde a pokolba vezet. Egy olyan úton, ami könnyekkel van kikövezve. Legfőbb ideje leszállni a hülyeségvonatról.

A köteles beszéd nem akasztófahumor. Nem lehet, és nincs is rá mentség.

Boldog karácsonyt, Polgármester Úr…