Ruhát és számítógépet kaptak karácsonyra a Szivárvány Otthon lakói

Ma délután megérkezett a megyei kormányhivatal ajándéka a vásárhelyi Szivárvány Otthonba. A ruhát és a számítógépeket jelképesen Juhász Tünde kormánymegbízott adta át az intézmény gondozottjainak.

Karácsony alkalmából ismét használaton kívüli számítógépeket adományoz a Csongrád Megyei Kormányhivatal. A közeli napokban összesen 12 munkaállomás beszerelése történt meg a Csongrád Megyei Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság által fenntartott 3 intézményben, valamint a Szeged-Csanádi Egyházmegye Bálint Sándor Szeretetotthonában. Ma 5 gép átadása történt meg a Hódmezővásárhely Napsugár Otthon Szakosított Otthonában, a bentlakásos intézmény karácsonyi ünnepségén.

Ruhát és számítógépet kaptak karácsonyra a Szivárvány Otthon lakói 1

– A kormányhivatal a mindennapi munkája mellett fontosnak érzi a társadalmi felelősségvállalást is. A most érkezett számítógépeket a hivatal munkatársai használták, és jó műszaki állapotban vannak, hogy az intézmény lakói hasznosabban töltsék el a szabadidejüket – mondta a kormánymegbízott.

Ruhát és számítógépet kaptak karácsonyra a Szivárvány Otthon lakói 8

Itt jelképesen azt az 1 tonnányi ruhaadományt is átadta Juhász Tünde, amelyet a kormányhivatal munkatársai gyűjtöttek novemberben a szociális és gyermekvédelmi főigazgatóság által fenntartott intézmények lakói számára.

Ruhát és számítógépet kaptak karácsonyra a Szivárvány Otthon lakói 4

A Szivárványban jelenleg 124 enyhe, középsúlyos és súlyos értelmileg fogyatékkal élőt gondoznak.

Ruhát és számítógépet kaptak karácsonyra a Szivárvány Otthon lakói 2

Fotók: Gémes Sándor