Élő állatot karácsonykor ne... - videóval

Az Állatok Karácsonya – Eledelgyűjtő Napok záró eseményét rendezik a Dél-alföldi Állatvédelmi Őrszolgálat és az Együtt a cicákért és kutyákért önkéntesei, tagjai december 22-én, szombaton 10 és 18 óra között a Szeged TESCO Napfény park hipermarketben.

Mi, állatvédők folyamatosan mentjük, befogadjuk, gyógyíttatjuk, neveljük az utcára tett állatokat, kutyákat és cicákat, otthont igyekszünk találni számukra. Megkeressük a csavargók  gazdáit, mihamarabb hazajuttatjuk őket.  Ezeknek a mentett állatoknak nagy szükségük van  a segítségre, akár a szociálisan rászoruló gazdiknak, akiknek sokszor egyetlen örömforrása kutyájuk, macskájuk. Bárki, bármekkora adománnyal segítheti ezt a munkát, minden eledelcsomagért hálásak vagyunk! – írják az önkéntesek a közleményükben.

Szeretnék megmutatni néhány árvát, kik kapnak majd az összegyűlt eledelből.

Ideiglenes befogadóknál gazdira váró kutyusok egy kis csapata.

Varázsoljunk ünnepet az állatoknak!

Panka egy bolt előtt sírdogált, az egyik önkéntes sajnálta meg és vitte haza. Miután gazdája nem jelentkezett, egészségügyileg ellátták, ivartalanították, keresik a számára megfelelő otthont.

Varázsoljunk ünnepet az állatoknak! 2

Mamika egykor egy kóbor falkához tartozott, a kissé már elvadult macskát sikerült szocializálni, így már ő is keresi új gazdáját.

Varázsoljunk ünnepet az állatoknak! 1

Mindannyian várják a jótékony finomságokat!