Drogos, autótolvaj: A rendőrökre támadó őrizetbe vett ellenzékiek java elítélt bűnöző 1
Nem kevesebb, mint 11 (azaz tizenegy) büntetett előéletű figura van azok között az anarchista „tüntetők” között, akik rendőrökre támadtak az elmúlt napok fővárosi tüntetésein, és ezért őrizetbe vették őket – értesült a PestiSrácok.hu megbízható forrásból.

Portálunk információi szerint az elmúlt napok budapesti anarchista tüntetésein őrizetbe vett alakok közül tizenegyen (!) büntetett előéletűek. Közülük

  • hárman lopás,
  • ketten jármű önkényes elvétele,
  • egy ember csoportos garázdaság,
  • egy fő garázdaság,
  • egy rongálás,
  • egy ittas járművezetés,
  • egy személy pedig kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt volt bíróság által jogerősen elítélve.

Igen, jól látják: kőkemény drogbűnöző is van a lekapcsolt randalírozók között. Ez legalább némi magyarázat arra, hogy a tudósításokban miért látunk annyi önkívületi állapotban őrjöngő, rendőröket üvegekkel, füstbombákkal dobáló, rendőrkocsit összetörő, karácsonyfa-fölgyújtásra készülő, gyermekajándékokat ellopó, a belvárosban kukákat borogató, gyújtogató aljaembert. Olyan aljaembereket, akikből aztán az agyhalál állapotába került ellenzéki politikuslárvák és lakájmédiájuk vitriolos írásokkal megpróbál szabadságharcos hősöket, demokráciáért küzdő hős forradalmárokat faragni.

Drogos, autótolvaj: A rendőrökre támadó őrizetbe vett ellenzékiek java elítélt bűnöző
A budapesti kormányellenes tüntetés résztvevői 2018.12.15. Fotó: Horváth Péter Gyula

Legutóbb például egy agresszív, rendőrökre támadó tüntetőt próbáltak meg sajnáltatni a nemzettel, amiért elfogása után kapott egy-két nevelő célzatú atyai pofont. Vagyis elmebeteg ellenzékünk szerint csak simogatni szabadna azokat, akik rendőrökre támadnak, dobálják őket.

Ha ellenzékünk valóban a békés, erőszakmentes tüntetősdiben hinne, maga kéne hogy a leghatározottabban elhatárolódjon az agresszív, bűncselekményeket elkövető neokommunista-anarchistáitól. Akiknek egy tekintélyes része, mint fentebb írtuk, közönséges bűnöző. Mégsem teszi. Mert ezek káoszt akarnak, anarchiát, puccsot, hogy végre hatalomra vergődhessenek, és folytathassák ott, ahol 2010-ben abbahagyták!

Mint arról korábban beszámoltunk: a rendőrség hivatalos személy elleni erőszak gyanújával őrizetbe vette a belga állampolgárságú Adrien Beauduin-t, aki a beszámolók szerint többször megütötte az egyenruhásokat. Azóta a sajtóban is megjelent, hogy Beauduin a CEU PhD hallgatója. Rajta kívül számos külföldi anarchista, Soros-kitartott vesz részt az utcai randalírozásban, rendőrök ellen elkövetett bűncselekményekben.
Forrás: pestisracok.hu