Márki-Zay Péter

Hódmezővásárhely polgármestere vérszegény péntek esti videóüzenetében a három napja tartó fővárosi balhézás kapcsán a rendőri brutalitást ítélte el, amivel – erősen elgondolkodtató – tulajdonképpen a sok esetben Soros Györgyhöz kötődő, szélsőbalos, anarchista, nem egyszer büntetett előéletű, külföldi rendbontók oldalára állt.

A több esetben bizonyíthatóan sorosista, Soros Györgyhöz kötődő álcivil szervezetekhez tartozó, sokszor büntetett előéletű, szélsőbalos, anarchista, külföldi aktivisták, provokátorok által vezetett budapesti balhézókat nem ítélte el Márki-Zay Péter – ellenben a rendbontók által napok óta vegzált és támadott magyar rendőrökre rontott péntek esti videóüzenetében.

Abban az egyébként vérszegény beszédecskében, melynek alapgondolatait papírra pillantgatva sikerült összekaparnia…

Hódmezővásárhely polgármestere egész különös módon fontosnak érezte, hogy a Mindenki Magyarországa Mozgalom nevű új ellenzéki pártja elnökeként (háttérben maroknyi hívével) Vásárhely főteréről kérje az ország karácsonyra készülő lakosságát a tiltakozásokon való részvételre. Márki-Zay szerint a Soros-egyetem CEU elüldözése, a közigazgatási bíróságokról és a túlóraszabályozásról szóló törvény miatt az utcán a helye a magyarnak!

„A Parlament előtt, a Kossuth téren a rendőri brutalitás megjelent, a könnygáz alkalmazása jogosan háborította fel […] az egész országot”

– állította a materialista keresztény politikus.

Nos, kedves Márki-Zay Péter, bármennyire is igyekszik az erejét megfeszítve, türelmesen és szakszerűen dolgozó rendőrséget a 2006-os gyurcsányi egyenruhások szemkilövető szörnyűségeivel párhuzamba állítani, a magyar társadalmat nem lehet félrevezetni. A magyarok ugyanis nem a rendőrség könnygázas védekezését (önvédelmét) ítélik el, hanem a Sorosék által fűtött randalírozó, füstbombázó, üvegekkel dobálózó, kukaborogató, autókat és megállókat rongáló, szánkótolvaj és szánkógyújtogató tüntetők agresszivitását. A Századvég friss felmérése szerint a megkérdezettek 83 (!!!) százaléka nem tartja elfogadhatónak az utcai erőszakot és a rendőrök ellen irányuló agressziót!

A társadalom többsége tehát pontosan látja, mire megy ki a soros játék, hogy a balhézás célja egyrészt az ország rendjének, a kormányzat stabilitásának aláásása (ha már máshogy nem ment), valamint az, hogy a színtelen, szagtalan, ötlettelen, láthatatlan és észrevehetetlen bukott, balliberális, bevándorláspárti és/vagy antiszemita ellenzéki pártocskák valamiféle hangoskodással felhívják magukra a figyelmet.

A rendőröket támadja, a Soros-anarchisták rombolásának falaz Márki-Zay

Márki-Zay Péternek tehát nem a rendőri fellépést kellene elítélnie, hanem a három nap óta tapasztalható, durva, brutális és undormány keresztényellenes, kereszténygyalázó, Jézust durván megszentségtelenítő szólamokat. Az ország karácsonyfájának meggyalázását, a szegény gyermekeknek szánt szánkók gusztustalan ellopását, felgyújtását. Valamint a rendőrök elleni anarchista agressziót, a szélsőbalos, eltakart képű, füst- és hanggránátozó randalírozók budapesti rombolását és rendzavarását. Ez ugyanis nem fér bele a véleménynyilvánítás szabadságába, és akkor még finoman fogalmaztunk.

Értjük, pontosan értjük, hogy úgy érzi, közel a Molotov-koktélos forradalom, de van egy rossz hírünk: a magyarok nem kérnek belőle.

Karácsonyra várunk, a Megváltó megszületésére. Önjelölt Új Messiások kíméljenek!