Városháza

1,1 milliárd forintot nyert Vásárhely a hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztésére. A polgármesteri szócsőként működő Polgármesteri Hivatal Gyorshír Szolgálata szinte örömünnepet hirdetett a hír miatt, azt azonban elfelejtette megemlíteni, hogy ez még javában az előző, fideszes városvezetés munkásságához köthető.

Hódmezővásárhely 1,1 milliárd forintot nyert az Európai Uniótól komplex hulladékgazdálkodási rendszer fejlesztésére, hat új jármű, konténerek, kukák kerülnek a városba – hangzott el egy tegnapi projektnyitó rendezvényen.

Idegen tollakkal ékeskedik a polgármesteri hivatal: egy fontos dolgot elfelejtettek közölni a milliárdos pályázatról 1

Az eseményen sok másról is szó esett, a Polgármesteri Hivatal Gyorshír Szolgálata beszámolója azt azonban nem tartalmazza, hogy ezt a pályázatot még 2017 februárjában, az előző városvezetés idején nyerte meg a település.

Idegen tollakkal ékeskedik a polgármesteri hivatal: egy fontos dolgot elfelejtettek közölni a milliárdos pályázatról

Márki-Zay Péter ugyan a Facebook-oldalán megemlíti ezt az igencsak fontos tényt, a dicséret mértéke azonban messze elmarad attól a szinttől, amit a vádaskodás, leszólás és gyanúsítgatások terén szokott kapni tőle az előző városvezetés.

Tehát, ha negatívumról kell nyilatkozni, akkor maximumra tekeri a hangerőt, míg ha elismerésről és tiszteletadásról, akkor csak éppen-éppen, hogy szóljon.

Mielőtt bárki megjegyezné: mi is örülünk a beruházásnak, csak éppen annak tálalásában találtunk némi kivetnivalót.