A terror a migrációval együtt beköltözött Európába

Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár szerdán Brüsszelben együttérzését fejezte ki az előző esti strasbourgi lövöldözés áldozatainak hozzátartozóival, valamint ezzel párhuzamosan kiemelte, a támadás rámutat, hogy a terror a migrációval együtt beköltözött Európába. Fotó:MTI/Miniszterelnöki Kabinetiroda

A magyar kormány nem hajlandó tudomásul venni, hogy a terrorizmus a tömeges migrációval a mindennapok részévé vált Európában – jelentette ki Kovács Zoltán az Európai Parlament székháza előtt tartott rövid sajtótájékoztatóján. Mint mondta, „a migrációpárti többség a veszélyekkel mit sem törődve mindenáron intézményesíteni és rendszeresíteni akarja az Európába irányuló bevándorlást”.

A kormány azonban továbbra is minden eszközzel megpróbálja megakadályozni ezt az „eszement, a valósággal semmilyen kapcsolatban nem lévő politikát”.

Nem leszünk részesei a migrációpárti politika kivitelezésének, fel fogjuk hívni a figyelmet a károkra és a veszélyekre – fogalmazott.