Adományokat kapott a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete

Szabó Nikolett állatbarát javaslatára, a szegedi Art Hoteltől kapott adományt a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete. A felajánlásból a mentett cicáik és az ideiglenes befogadók kaptak.

Egy állatbarát, Szabó Nikolett kereste meg a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesületét, hogy javaslatára a szegedi Art Hotel felajánlott olyan textileket, amikre nekik már nincs szükségük. Mindenképp olyan helyre szánták, ahol nem dobják ki az első alkalom után. Szili Éva elnök elmondta, Nikolett már többször olvasott és hallott arról, hogy eledel mellett takarókat és textileket is szívesen fogad a szervezetünk, így külön öröm, hogy eszébe jutottunk.

Az Egyesület így 10-10 darab kis- és nagyméretű törölközőt és kádkilépőt kapott. Ezeket az adományokat az ideiglenes befogadók között osztjuk szét, illetve a mentett cicák alá kerülnek. Mivel jó minőségű pamut anyag a fekhely bélelésére is nagyon jól használható. A felajánlás mellé Nikolett jóvoltából cicaeledel is került -írta portálunknak küldött levelében Szili Éva, a Szegedi Cicamentők Egyesülete elnöke.

Amennyiben Ön is szeretné segíteni munkájukat felajánlásával, keresse a Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesületét a Facebookon, vagy a +3630-2244-208 telefonszámon.