Tizenöt év újra Vásárhelyen zúzott a Tankcsapda (videó)

Több ezren kíváncsiak voltak a jövőre 30 éves rockbandára a Hódtói Sportcsarnokban. A szervezés azonban hagyott némi kívánnivalót maga után.

Az együttes a Lukács Félévszázad turné keretében lépett fel szombat este a Hódtói Sportcsarnokban. Az előzenekar Useme után bele is csaptak a fiúk a lecsóba, jöttek a jobbnál jobb, már-már klasszikus slágerek. Rock a nevem, Azt mondom, állj, Az élet a legjobb méreg – csak néhány dal, amire tombolhatott a közönség.

A Promenád Facebook-oldalán egy élő videót is készítettünk a koncertről.

Tankcsapda a Hódtóiban! Nevem rock…

Közzétette: Promenad – 2018. december 1., szombat

 

A Tankcsapda utoljára 15 éve zúzott a városban, addig csak a közeli településeken, például Mindszenten, Szegeden és Csongrádon találkozhattak Lukácsékkal az itt élők.

Tizenöt év újra Vásárhelyen zúzott a Tankcsapda (videó) 3

A koncert után történtekről azonban mindenképp említést kell tennünk. Nem kis felháborodást keltett ugyanis, hogy több mint másfél óráig tartott, míg a kabátokat kiosztogatták a ruhatárból. Addig sorban állt és szinte mozdulni sem tudott a több ezres tömeg az aulában, a ruhatárban pedig mindössze hárman-négyen dolgoztak.

Tizenöt év újra Vásárhelyen zúzott a Tankcsapda (videó) 2

A 11 órakor véget ért koncert ellenére így a legtöbben csak fél 1 körül tudták elhagyni a helyszínt. Azaz majdnem annyi időbe telt a várakozás, mint maga a buli.

Tizenöt év újra Vásárhelyen zúzott a Tankcsapda (videó) 1