Tram-train túra 4

Népes csoport gyűlt össze a vásárhelyi nagyállomáson, hogy végig járja a villamosvasút három kilométeres nyomvonalát a városban. A rendhagyó eseménnyel kellemes szombat délutánt szerzett a Szeretem Vásárhelyt Egyesület a résztvevőknek.

Hiába volt zord az idő és hiába esett az eső, mintegy száz érdeklődő érkezett délután 3 órára a nagyállomásra. A megjelentek Juhász Tünde, az egyesület egyik alapítótagjának vezetésével sétáltak végig a tram-train nyomvonala mentén.

Tram-train túra 3

A csoport számára összesen 12 megállót szerveztek, ezeken a helyeken a résztvevők magáról a beruházásról, illetve az építkezés során feltárt régészeti elemekről és a nyomvonal mellett található érdekes épületekről hallhattak fontos információkat.

Tram-train túra 19

A program a Népkerti Sörözőben zárult, ahol a túrázóknak debreceni kolbásszal, mustárral, kenyérrel, forralt borral és punccsal kedveskedtek.

Tram-train túra 17

Vasárnap egy videót is közzéteszünk a túráról portálunkon, keresse majd a felvételt honlapunkon!

Tram-train túra Vásárhelyen

Tram-train túra 5
Tram-train túra 2
Tram-train túra 4
Tram-train túra
Tram-train túra 3
Tram-train túra 1
Tram-train túra 6
Tram-train túra 8
Tram-train túra 9
Tram-train túra 7
Tram-train túra 11
Tram-train túra 10
Tram-train túra 18
Tram-train túra 14
Tram-train túra 17
Tram-train túra 12
Tram-train túra 15
Tram-train túra 13
A rossz idő sem jelentett akadályt: több mint százan vettek részt a tram-train túrán
Tram-train túra 19
Tram-train túra 16
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...