Tram-train túra 4

Népes csoport gyűlt össze a vásárhelyi nagyállomáson, hogy végig járja a villamosvasút három kilométeres nyomvonalát a városban. A rendhagyó eseménnyel kellemes szombat délutánt szerzett a Szeretem Vásárhelyt Egyesület a résztvevőknek.

Hiába volt zord az idő és hiába esett az eső, mintegy száz érdeklődő érkezett délután 3 órára a nagyállomásra. A megjelentek Juhász Tünde, az egyesület egyik alapítótagjának vezetésével sétáltak végig a tram-train nyomvonala mentén.

Tram-train túra 3

A csoport számára összesen 12 megállót szerveztek, ezeken a helyeken a résztvevők magáról a beruházásról, illetve az építkezés során feltárt régészeti elemekről és a nyomvonal mellett található érdekes épületekről hallhattak fontos információkat.

Tram-train túra 19

A program a Népkerti Sörözőben zárult, ahol a túrázóknak debreceni kolbásszal, mustárral, kenyérrel, forralt borral és punccsal kedveskedtek.

Tram-train túra 17

Vasárnap egy videót is közzéteszünk a túráról portálunkon, keresse majd a felvételt honlapunkon!

Tram-train túra Vásárhelyen

Tram-train túra 5
Tram-train túra 2
Tram-train túra 4
Tram-train túra
Tram-train túra 3
Tram-train túra 1
Tram-train túra 6
Tram-train túra 8
Tram-train túra 9
Tram-train túra 7
Tram-train túra 11
Tram-train túra 10
Tram-train túra 18
Tram-train túra 14
Tram-train túra 17
Tram-train túra 12
Tram-train túra 15
Tram-train túra 13
A rossz idő sem jelentett akadályt: több mint százan vettek részt a tram-train túrán
Tram-train túra 19
Tram-train túra 16
Tram-train túra 5 Tram-train túra 2 Tram-train túra 4 Tram-train túra Tram-train túra 3 Tram-train túra 1 Tram-train túra 6 Tram-train túra 8 Tram-train túra 9 Tram-train túra 7 Tram-train túra 11 Tram-train túra 10 Tram-train túra 18 Tram-train túra 14 Tram-train túra 17 Tram-train túra 12 Tram-train túra 15 Tram-train túra 13 A rossz idő sem jelentett akadályt: több mint százan vettek részt a tram-train túrán Tram-train túra 19 Tram-train túra 16