Ellenfélmustra és esélylatolgatás

Már a 10. fordulót rendezik a hétvégén az NB I/B Zöld csoportjának 2018-19-es idényében. A remek formába lendülő Vásárhelyi Kosársuli ellenfele a szintén erős és tehetséges Eger lesz a Hódtói Sportcsarnokban szombat este.

Történt ugyanis, hogy a Heves megyeiek igen felemásan teljesítettek eddig a bajnokságban, mígnem a legutóbbi körben meglepetésre nagyon koncentrált játékkal verték odahaza a (holtversenyben) listavezető Baját.

Jelenleg a tabella 5. helyén állnak öt győzelemmel és három vereséggel, idegenben eddig egyszer nyertek – még szeptemberben, Pápán -, kétszer pedig vesztesen hagyták el a parkettát. Pontarányuk a legkiegyensúlyozottabb a csoport csapatai közül (613-611).

Az előző idényben az egriek az alapszakasz 10. pozíciójában zártak. Jelenleg Váczi Péter egyetemistái, vagy ha úgy tetszik, Kék Oroszlánjai közül a legveszélyesebb, egyben a legidősebb játékos Máté Balázs a maga 30 évével, rajta kívül mindenki 25 éves, vagy annál fiatalabb.

Reméljük, hogy az Újpest, majd az Óbuda ellen is parádézó, hazai pályán a bajnokságban eddig veretlen Kosársuli jó játékkal, a szurkolók segítségével itthon tartja a pontokat, így tovább őrzi, megerősíti éllovas tagságát a táblázaton!

A Vásárhelyi Kosársuli-Eger mérkőzés szombaton 18 óra 30 perckor kezdődik a Hódtói Sportcsarnokban. A találkozót megelőzően U20-asaink is játszanak, akik három vereség után, a meccs esélyeseként ismét győznének.

A mérkőzésekre a Kosársuli főtámogatója, az MMFB Földgáztároló Zrt. jóvoltából a belépés ingyenes!

Szurkoljuk ki együtt a sikereket, hajrá, Kosársuli!

Forrás: Nagy Benjámin, sajtóreferens – Kosársuli