Az elektronikus zene erejével segítenek Fazekas Pistinek

December 1-én egy olyan ember miatt fognak össze Hódmezővásárhelyen, aki húsz évig mindig másokon segített. Fazekas István mentőápolót júliusban érte baleset, a megsegítésére most az underground és az elektronikus zene hódmezővásárhelyi képviselői rendeznek jótékonysági bulit a Fekete Sas Bisztró részében.

Jó azt tapasztalni, hogy szinte kimeríthetetlen a segítő szándék Hódmezővásárhelyen. Rengetegen egy emberként álltak Fazekas István és családja mellé, a balesete után. A mentőápoló súlyos gerincsérülést szenvedett, az állapota stabil, de a helyet, ahol él teljesen át kell alakítani az egészségügyi helyzetének megfelelően. Jelenleg is folyamatos munkálatok zajlanak az ingatlanon, melyek továbbra is komoly költségeket jelentenek a hozzátartozók számára. A szervezők épp ezért választották a COLLABORATION vagyis Összefogás jeligét.

A hódmezővásárhelyi zenei élet képviselői most egy jótékonysági bulival szeretnének segíteni a családnak. Csende Attila és Tóth Ádám neve ismerősen csenghet az elektronikus zene kedvelőinek. Az AFTRGRND és a Born Dirty formációk képviselői december 1-én egy elképesztő zenei utazásra invitálják azokat, akik szórakoznának, de egyben segítenének is. A kezdeményezés mellé állt Bónus István egyéni vállalkozó, aki felajánlotta a Fekete Sas Bisztró részét a buli helyszínéül, és a hódmezővásárhelyi Party Taxi munkatársai is óriási részt vállaltak abban, hogy az esemény létrejöhessen.

Az elektronikus zene erejével segítenek Fazekas Pistinek 1

A fény és hangtechnika, valamint a jó hangulat garantált, ha ez egy jó cél érdekében történhet Hódmezővásárhelyen, az már csak hab a tortán. Jöjjön el, és segítsen Fazekas István mentőápolónak, hogy kicsit visszaadjunk neki abból, amit a hódmezővásárhelyiekért tett az évek során.

A támogatásra több lehetőség is van. Támogatói jegyeket lehet vásárolni a promótereken keresztül, és a helyszínen, a buli estéjén, 1000 forintért. Egy becsületkasszát is találnak majd a résztvevők, ebbe mindenki annyi pénzt tehet, amennyivel szívesen támogatná az ügyet. Az este teljes bevételét Fazekas Istvánnak és családjának ajánlják fel a szervezők. További infókért keresse a rendezvény facebook eseményét a Collaboration presents: We love Help us néven.

Kapunyitás: 22 óra

Forrás: Soós Kata, sajtómunkatárs
Fotó: Illusztráció