Csoportos céglátogatás álláskeresőknek! 1

Elhelyezkedést segítő támogatásokat népszerűsítenek Makón!

A közeljövőben négy alkalommal szervez csoportos üzemlátogatást a Csongrád Megyei Foglalkoztatási Paktum keretében a Csongrád Megyei Önkormányzat és a Csongrád Megyei Kormányhivatal, a Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara közreműködésével.

A céglátogatások a projekt célcsoportjába tartozó álláskeresők számára teremtenek lehetőséget arra, hogy megismerjék a foglalkoztatást elősegítő támogatásokat és felhívják a térségben munkát vállalni szándékozók figyelmét az aktuálisan elérhető álláslehetőségekre.

A megyei szintű foglalkoztatási együttműködés az adott térségben az álláskeresők foglalkoztathatóságát javítja a nyílt munkaerő-piaci elhelyezkedés támogatásával. Az első céglátogatásra Makón kerül sor, a Duna Döner Kft. telephelyén, 2018. november 20-án, kedden, 13:30-tól.

Itt a TOP-5.1.1-15-CS1-2016-00001 kódszámú, Csongrád megyei gazdaság- és foglalkoztatás-fejlesztési együttműködési program konzorciumi partnerei nevében dr. Juhász Tünde, megyei kormánymegbízott, Kakas Béla, a megyei közgyűlés elnöke és Gyarmati Zoltán, a megyei paktumiroda vezetője adnak tájékoztatást az előrehaladásról és a csoportos üzemlátogatás céljáról.

A sajtónyilvános eseményen részt vesz Farkas Éva Erzsébet, Makó város polgármestere és dr. Kőkuti Attila CSMKIK alelnök, Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság elnöke is.

Forrás:Csongrád Megyei Kormányhivatal Sajtószolgálat
Fotó: Illusztráció