50 cicát kedvezményesen ivartalanítanak a Szegedi Cicamentők

A Szegedi Cicamentők Állatvédő Egyesülete kedvezményes macska ivartalanítási pályázatot hirdet a szociálisan rászorulóknak. Első sorban a kisnyugdíjasok és az alacsony jövedelmű cicagazdik, nagycsaládosok jelentkezését várják november 30-ig. Összesen 50 cica ivartalanítását tudják most támogatni.

Egy pályázó maximum három cica ivartalanítási támogatását igényelheti. A szociális rászorultságot igazolni szükséges, csatolni kell nyugdíj vagy jövedelemigazolást, vagy a nagycsaládosoknál az aktív gyermekvédelmi támogatás határozatát. Jelentkezni november 30-ig lehet az ivartalanitas.cicamentok@gmail.com email címen.

Minden érdeklődőnek válaszban elküldjük a jelentkezési lapot, a pályázat részleteit, és a csatolandó dokumentumok listáját. A pozitív elbírálás után az önrészt 5 napon belül az egyesület számlájára be kell fizetni, egyéb esetben a következő pályázó lép a helyébe. A hiányosan kitöltött, leadott pályázatokat elutasítjuk, hiánypótlásra nincs mód – közölte Szili Éva, a Szegedi Cicamentők Egyesület elnöke.