Lázár János

Egy ideje már nem is követem a város politikai vitáit, mert szánalmasok és nem ütnek meg egy színvonalat – jelentette ki az országgyűlési képviselő csütörtökön a Rádió 7-ben.

A politikus a Rádió 7 vendége volt, ahol a hódmezővásárhelyi politikai helyzetről is szó esett. Lázár János ennek kapcsán elmondta: a jelenlegi városvezetés úgy viselkedik a kormánnyal, Orbán Viktorral, a Fidesszel és vele szemben is, ami kizár bármiféle együttműködést.

Nem tekintem tényezőnek a város vezetését, és egy olyan csapatnak, akivel bármiről is érdemes lenne beszélni. A gyűlöleten kívül semmi tervük nincs, amivel érdemben lehetne foglalkozni. Van annyi feladatom a parlamenti munkámmal, a tram-trainnel, a közlekedésfejlesztéssel, a mezőhegyesi ménesbirtokkal és a nemdohányzók védelmével kapcsolatban, ami lefoglal – fejtette ki a térség országgyűlési képviselője. Hozzátette, egy ideje már nem követi a vásárhelyi politikai vitákat és nem is reagál a személyét ért támadásokra, sértegetésekre.

Húsz éve a városért dolgozom, nem kell magyarázkodom, az én munkám megáll a lábán. A bolhacirkuszokban pedig nem veszek részt. Mindenki azt mond rólam, amit akar, úgy szidalmaz és úgy gyaláz, ahogy akar

– jelentette ki a honatya.

A vásárhelyi Fidesz jövő évi polgármesterjelöltje már megvan, ám a személyét csak később nevezik meg. Lázár úgy véli, egy pártok felett álló, sikeres, eredményes, béketeremtésre képes polgármesterre van szüksége a településnek.

– Az új polgármesterjelölt mellé új képviselőjelölteket is állítunk – mondta még el a politikus.