Kezdőlap>Kitekintő>Betörtek és elfoglaltak egy irodát a migránsok Athénban, mert késtek a név nélküli bankkártyák
Betörtek és elfoglaltak egy irodát a migránsok Athénban, mert késtek a név nélküli bankkártyák 1

Betörtek és elfoglaltak egy irodát a migránsok Athénban, mert késtek a név nélküli bankkártyák

Név nélküli bankkártyákat találtak a migránsoknál a Balkánon, amelyeken szerepelt az ENSZ UNHCR és az EU logója, adta hírül a Nova24. Az Origo utánanézett a rejtélyes név nélküli bankkártyáknak, és kiderült, hogy az nem csalás, nem ámítás, a kártya nagyon is létezik.

A kártya kibocsátásának szinte alig van feltétele, még az sem kell, hogy a kontinensünkre érkező menekült státuszban legyen. Az ENSZ és az EU által közösen működtetett programot pedig az európai polgárok állják. Az Origo most tovább vizsgálódott az ügyben, és kiderült az is, hogy refugee.info nevű oldal is ezerrel propagálja a GREECE CASH ALLIANCE (GCA) programot, sőt, az oldalra látogatva azzal is szembesülhetünk, hogy az EU egy külön apparátust is fenntart abból a célból, hogy a hét öt napján telefonon segítsék a migránsokat a név nélküli bankkártyához jutni. Az ügyfélszolgálatot még egy tájékoztató videón is reklámozzák, nehogy esetleg elkerülje a bevándorlók figyelmét az ingyenpénzt biztosító lehetőség. Hogy mikre nincs pénz az EU-ban, mi?? Az ENSZ Menekültügyi Főbiztossága a nagy sikerű programot még egy erősen kamuszagú propagandavideóval is megtámogatta a keresztény és muszlim migráns békés együttéléséről. A valóság kicsit karcosabb, mivel nemrégiben Athénban 50 bevándorló betört és elfoglalt egy, a kártyát kibocsátó irodát, mivel sérelmezték, hogy késnek a kártyákkal. A dolgozókat ki kellett menekíteni.

A kártya létét nem is próbálják tagadni a fenti szervezetek, mivel maga az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának a hivatalos honlapja számol be erről.

GREECE CASH ALLIANCE (GCA) programot a UHNCR és négy másik szervezet, többek közt az Európai Unió Humanitárius Segélyek és Polgári Védelem Főigazgatóság (ECHO) hozta létre, és az Európai Bizottság finanszírozza természetesen az európai adófizetők pénzéből.

Betörtek és elfoglaltak egy irodát a migránsok Athénban, mert késtek a név nélküli bankkártyák

FORRÁS: REFUGEE.INFO

Ha valaki emlékszik, hogy a „demokratikus” Európai Unió erről a kezdeményezésről mikor kérdezte meg a polgárait, az szóljon!

Forrás és teljes cikk: origo.hu
Borítókép: Origo