Lehetetlen, hogy egyben maradjon a Jobbik

Országosan volt jellemző a Jobbik gyanús pénzmozgása, továbbá konkrétan tizenöt embert tudna mondani, akik hajlandóak lennének tanúskodni, hogy ők is fizettek be pénzeket – mondta a volt szekszárdi jobbikos önkormányzati képviselő az egykori radikális párt körüli gyanús pénzmozgásokkal kapcsolatban az Echo TV-ben. – írja az Origó.

Szabó Balázs szerint nyilvánvaló, hogy nagy a pánik a Jobbikban, ami abból is látszik, hogy Z. Kárpát Dániel és Mirkóczki Ádám többször is azt mondták, hogy jogi eljárást fognak indítani ellene, de ez a mai napig nem történt meg. Ez nem véletlen, ugyanis ha ezt megtennék, akkor automatikusan megindulna a nyomozás – tette hozzá Szabó.

A Volner János körül alakuló „hadsereg” szerveződése miatt pedig rettegés uralkodik a pártban. Elmondása szerint Sneider Tamás pártelnökkel az élen a Jobbik kijátszotta a nemzeti radikális oldalt Soros György és a balliberális oldal kezére.

Azok a jobbikosok, akik most tanúskodnának, áldozatok, akik előtt most vált nyilvánvalóvá, hogy feketepénzek voltak az egykor radikális pártban. Ezek az emberek bíztak ugyanúgy száz százalékig a Jobbik akkori vezetésében, mint én. Nem gondolta senki, hogy ezek a pénzek feketepénzek lehetnek – mondta. További részletek itt olvashatók.