Kakifantomot üldöznek a vásárhelyi strandon

Heti rendszerességgel végzi el a nagydolgát valaki a vásárhelyi strand meleg vizes medencéjében. Figyelőszolgálatot szerveztek és kamerát is bevetettek, hogy elkapják a tettest.

Valaki rendszeresen a vásárhelyi strand meleg vizes medencéjében végzi el a nagydolgát. A tettes, akiről még nem sejtik, hogy ki lehet, nem csak a fürdővel tol ki, hiszen a medencét le kell ereszteni, fertőtleníteni majd újra feltölteni, hanem és elsősorban a vendégekkel. Azokkal, akik éppen abban a medencében brűgölnek.

A történtek a törzsvendégeket is jelentősen felháborítja. Többen – név nélkül nyilatkozva – azt mondták, hogy a tettes aljas dolgot tesz, s az sem lehet mentsége, ha idősebb, s esetleg valamilyen betegségben szenved.

A kakifantomról Márki-Zay Péter polgármester egy nemrégiben rendezett tabáni fórumon beszélt. Azt mondta, hogy nem kell a rendszeresen előforduló eset miatt politikai motivációt keresni, miután nem példátlan, korábban is előfordult már ilyen. – Szeretnénk elkapni a tettest, akár politikai okból, akár szellemi leépülés kapcsán, vagy rossz ízlés miatt cselekszi ezt. A motiváció mindegy, feljelentjük az illetőt – közölte.

A kakifantom ellen egyébként több lépést is tettek, így figyelőszolgálatot vezettek be, kamerák figyelik a medencét és törzsvendégek is szeretnék, ha elkapnák a tettest.

Aki ha meglesz, és a szakértők szerint beszámítható, közüzem megzavarása miatt állhat majd a bíróság elé, illetve a fürdő üzemeltetője polgári peres úton hajthatja be rajta a miatta keletkezett többletköltségeket.

[totalpoll id=”564498″]