Fidesz

“Mi megterveztünk, megpályáztunk és megépítettünk egy három települést összekötő kerékpárutat, Márki-Zay meg biciklizik egy jót rajta, piknikezget, másnap pedig tovább szidja a Fideszt” – írja közleményében a Fidesz hódmezővásárhelyi szervezete. A nyilatkozat alább olvasható.

“Nem lehet könnyű Márki-Zay Péternek nap, mint nap tükörbe nézni. Miközben egyetlen valós korrupciós ügy nélkül minden megszólalásában korrupcióval vádolja az előző városvezetést, miközben forradalmi hevületben magyarázza, hogy a Fidesz tönkretette a várost és az országot, saját munka és teljesítmény híján a korábbi polgármester és a fideszes képviselő-testület munkájával ünnepelteti magát.

A Hódmezővásárhelyt Maroslelével és Makóval összekötő kerékpárúthoz Márki-Zay Péternek semmi köze nem volt, ennek ellenére szombaton a még el sem készült bicikliúton közös kerékpározáson várja el a vásárhelyiektől, a marosleleiektől és a makóiaktól, hogy hálálkodjanak neki érte. Nem baj, értjük mi ezt: mindenki a képességeinek megfelelően vesz részt a közösség munkájában.

Mi megterveztünk, megpályáztunk és megépítettünk egy három települést összekötő kerékpárutat, Márki-Zay meg biciklizik egy jót rajta, piknikezget és az összefogásról, meg talán a szeretet erejéről is dumál majd egy kicsit. Másnap pedig tovább szidja a Fideszt.

Ilyen egy igazi szájhős” – írja a vásárhelyi Fidesz.