Gúnyt űz Hódmezővásárhelyből a Jobbik választókerületi elnöke! 1

A párt helyi szervezete szerint elfogadhatatlan és méltatlan, hogy az önkormányzati képviselő gúnyt űzött Hódmezővásárhelyből, és megsértette a város polgárait. Korábban Farkas Éva Erzsébet polgármester is elítélte Zeitler Ádám viselkedését, az ügy előzményeiről pedig ITT számoltunk be.

Portálunkhoz pénteken juttatta el közleményét a Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Makói Szervezete. Ezt változtatás nélkül közöljük.

Zeitler Ádám szégyent hoz Makóra

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Makói Szervezete szerint  elfogadhatatlan és méltatlan Makóhoz, valamint a makóiak közösségéhez  az a magyarázkodás, amivel Zeitler Ádám önkormányzati képviselő egy  korábbi, a hódmezővásárhelyieket sértő képe kapcsán a sajtóban ma  előállt. Életszerűtlen, hogy a kép elkészültekor – és különösen a  közösségi médiában megjelent kommentek tükrében – Zeitler ne vette  volna észre, hogy Kiss Attilával közös fotójuk egyértelműen gúnyos,  becsmérlő üzenetet hordoz a vásárhelyiek számára. Sokkal valószínűbb,  hogy a képpel azt a gyűlöletre építő politikai kampányt akarták, vagy  akarják folytatni, amivel a Jobbik évek óta próbálkozik Makón és  Hódmezővásárhelyen. Elfogadhatatlan és vállalhatatlan, hogy Makó  bármely vezetője, vagy képviselője minden ok nélkül becsméreljen és  gúnyoljon más településeket, ahogyan az is, hogy ennek megtörténtére  azt felelje: nem az volt a szándéka és nem is érti, miért kellene  bocsánatot kérnie. Felszólítjuk Zeitler Ádámot, hogy vállalja a  felelősséget a tetteiért, kérjen bocsánatot a vásárhelyiektől és ne  hozzon tovább szégyent Makóra.

Fidesz – Magyar Polgári Szövetség Makói Szervezete