Kovács Sándor

Kovács Sándor, aki a 2012-es időközi választáson indult polgármester-jelöltként a Jobbik színeiben, később kilépett a pártból, a közösségi médiában olvasott be – nem is első alkalommal – Márki-Zay Péternek.

A hódmezővásárhelyi Jobbik korábbi politikusa, 2012-es polgármester-jelöltje rendkívül kritikusan szemléli Márki-Zay Péter országos politikai törekvéseit, illetve a teljes „szivárványos” vagy „hazafias népfrontos” összefogást erőltető kísérleteit – melyek szerint aki nem vesz részt az összeborulásban, az konkrétan: áruló.

Az egykori jobbikos politikus nem először olvasott be a „Jobbik-logó nélküli jobbikos” kollégának, Márki-Zaynak.

„…városunk polgármestere, aki a szabadságharc emlékére […] összefog boldog-boldogtalannal, egy szép nagy meleg, zsidó, cigány, jobbikos, kommunista, szocialista és egyéb életfilozófia nélküli egyénekkel, és kétfarkú kutyapártosokkal, akik igazságot akarnak szolgáltatni hazánknak. Előítélet ide-oda, olyan ez nekem mint valami irgalmatlanul rossz ételkeverék, amely olyan ételekből áll, amelyektől egyenként is felfordul a gyomrom, és azt mind összekeverik nekem és elém tolják. Bűzlik és rá sem tudok nézni”

– írta közösségi oldalán Kovács Sándor annak az október 23-i Bem téri „összeellenzéki” tüntetésnek a kapcsán, melyet Márki-Zay és unokatestvére, Hadházy Ákos trombitált össze.

Mint ismeretes, a „rokonok” a balliberális médiaügyvéd, Magyar György bábáskodása mellett szervezik a legújabb ellenzéki formációt, a Magyarország Mindenkié egyesületet/mozgalmat/pártot, mely Márki-Zayék szerint valamennyi létező igazi ellenzéki pártot le akarja nyomni össze akarja fogni. Hogy ki az igazi ellenzéki, azt persze a Jobbiknak és a DK-nak is rendszeresen fogadatlan prókátorként politikai tanácsokat osztogató Márki-Zay és unokatestvére, Hadházy dönti el: ebből az LMP is ízelítőt kapott a héten, miután Hadházyék konkrétan lepattintották az LMP által delegálni kívánt felszólalót, Vágó Gábort…