Óriási baki Márki-Zay Facebook-oldalán: a vásárhelyi polgármester már a szegedi távfűtéshez is ért? 6

Már nagyon álmosak lehettek tegnap este fél 10 körül Márki-Zay közösségi oldalának kezelői, ugyanis nem a polgármester Szeged TV-ben való szereplését tették közzé, hanem egy olyan videót, amihez semmi köze nincs a vásárhelyi városvezetőnek.

A Szeged TV Szemközt című műsorába volt hivatalos szerda este Márki-Zay Péter, aki jó szokásához híven előtte hirdette, majd utána meg is akarta osztani szereplését a Facebookon. Azonban oltári nagy hiba csúszott a gépezetbe, ugyanis egy teljesen más videó került ki az oldalára.

Óriási baki Márki-Zay Facebook-oldalán: a vásárhelyi polgármester már a szegedi távfűtéshez is ért? 3

A posztolt videó ugyan a Szemköztben készült, de a vendége Kóbor Balázs, a szegedi távfűtést végző SZETÁV Kft. ügyvezetője volt, aki nyilvánvalóan nem a vásárhelyi közéleti, politikai aktualitásokról tájékoztatta a nézőket.

Az első pillanatokban talán felmerülhetett a kérdés, hogy az oly sok témában véleményt mondó polgármester talán a szegedi távfűtéshez is ért, de most itt természetesen nem erről volt szó.

Óriási baki Márki-Zay Facebook-oldalán: a vásárhelyi polgármester már a szegedi távfűtéshez is ért? 5

 

Az MZP-oldal kezelőinek mentségére legyen mondva, alig több mint 10 perc után észbe kaptak, vagy szóltak nekik, mert aztán gyorsan eltüntették az „eltévedt” felvételt. Az azonban érdekesség, hogy még így is érkeztek lájkok és megosztások a bejegyzésre, ami azért valljuk be, elgondolkoztató. Talán nem is annyira az ott megjelent tartalom a lényeg, és a “fanok” meg sem hallgatják vagy el sem olvassák az aktuális üzenetet, hanem csak úgy megszokásból kattintgatnak….

Ezt követően, hogy mi történt, nem tudjuk, mert negyed 11-kor még mindig nem került ki a jó videó, továbbra is a beharangozó volt legfelül a politikus oldalán. Ahogy csütörtök reggel is…

Óriási baki Márki-Zay Facebook-oldalán: a vásárhelyi polgármester már a szegedi távfűtéshez is ért? 7

Fotók: Márki-Zay Péter Faceook-oldala