Erős csapat érkezik derbire a Hódtóiba

A Vásárhelyi Kosársuli az NB I/B Zöld csoportjának ötödik fordulójában, péntek este 18 óra 30 perckor a Concordia Motax KC Pápa csapatát látja vendégül.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy ismét rangadónak ad otthont a Hódtói Sportcsarnok: erős és kiegyensúlyozott gárda érkezik, győzelmi szándékkal. Ehhez természetesen Tóth Tamásnak és keretének is lesz egy-két szava.

Az első három fordulóban remeklő Kosársuli Sopronban izgalmas végjátékban szenvedett fájó vereséget, a javításhoz megfelelő okot adna a pápaiak felülmúlása – már csak azért is, mert egy gyengébben sikerült idényt követően ezúttal elég kellemetlen játékstílust képviselnek. Győzelemmel kezdtek a Kecskemét ellen, majd nagy csatában kaptak ki az Egertől, Debrecenben verték meg a DEAC U23-at, és legutóbb, október 12-én a Baja ellenében ugyan alulmaradtak, de 62 ponton tartották a bajnokság talán legnagyobb esélyesét.

Vajda József legénységéből külön figyelni kell Ryan Cookra, az amerikai légiós jelenti a legnagyobb veszélyt az adott vetélytársakra.

Pénteken 18 óra 30 perckor következik a szezon második hazai találkozója a Kosársuli számára. Előtte, 16 órától az U20-asok is összecsapnak. Szurkoljuk ki együtt a győzelmeket, hajrá, Kosársuli!

A találkozóra a Kosársuli főtámogatója, az MMFB Földgáztároló Zrt. jóvoltából a belépés ingyenes!

Forrás: vasarhelyikosarsuli.hu