Gúnyt űz Hódmezővásárhelyből a Jobbik választókerületi elnöke! 1

Erre egy olvasónk hívta fel a figyelmet. Levelét változtatás nélkül közöljük.

Hódmezővásárhelyiként mélyen fel vagyok háborodva! Egy kedves makói ismerősöm hívta fel a figyelmemet egy fotóra Zeitler Ádám, a Jobbik választókerületi elnökének facebook oldalán, melyen a párt korábbi képviselő-jelöltjével, Kiss Attilával pózolnak a hódmezővásárhelyi szelfipont előtt. És hogy hogy nem, valamilyen csoda folytán úgy sikerült ellőni a képet, hogy a Hódmezővásárhely feliratból mindössze annyi látszik mögöttük: SÁRHELY. Hogy ez nem csupán véletlen, a fotó alatt lévő kommentek bizonyítják: az elnök egyik ismerőse is jelezte, hogy fogta a „poént” egy hatalmas smile kíséretében, melyet Zeitler Ádám egy lájkkal díjazott. Egy másik fotón pedig már büszkén feszít Márki- Zay Péter – egyébként „SÁRHELY” jelenlegi polgármestere – és a helyi jobbikvezér, Dombi- Kiss László mellett. Az érdekes „akció” innen sok szavazatot nem hozhatott a lotyózó Kiss Attilának, így nem tudok másra gondolni, minthogy szimplán bunkóságból készítették. Tisztán látszik, mennyire tartják ezt a várost és az itt élőket a helyi „jobbikosok”, élükön a polgármesterrel…  Képviselő urak! Kampány ide- vagy oda, politikai cirkusz ide- vagy oda, mégis hogy jönnek ahhoz, hogy így sértegessék a vásárhelyieket?!?! Szeretném megkérni Zeitler Ádámot, hogy mihamarabb távolítsa el az oldaláról ezt az egyébként szánalmasan ostoba megnyilvánulást, a vásárhelyiektől pedig kérjenek elnézést Kiss Attila barátjával egyetemben!

Márki- Zay Péternek pedig javaslom: kezdje meg a „nagytakarítást” a szűk környezetében, mert egy idő után már nem lesz elég a „sajnálom, de megértem” … ugyanis sokan vagyunk, akik ezt már nem értjük meg!

Tisztelettel: egy türelmét-vesztett vásárhelyi lakos

Íme az olvasónk által küldött fotók:

Gúnyt űz Hódmezővásárhelyből a Jobbik választókerületi elnöke!Gúnyt űz Hódmezővásárhelyből a Jobbik választókerületi elnöke! 2  Gúnyt űz Hódmezővásárhelyből a Jobbik választókerületi elnöke! 3