Lázár János Makó

A térség országgyűlési képviselője szerint Hódmezővásárhely ma egy vesztes város, melyet a megosztottság és az állandó harc feszít. A bajokra csak úgy lehet megoldást találni, ha a fél éve megválasztott polgármester és a képviselő-testület is a településért dolgozik. Egyúttal üzeni: városüzemeltetési kérdésekkel nem foglalkozik.

– Ismerősök, barátok jelzik, nem jól mennek a dolgok a városban, nagy a megosztottság, a feszültség, a szembenállás. Azt tapasztalom, nem jó irányba haladnak a város dolgai, a város fejlődése megtorpant, Hódmezővásárhely ma egy vesztes város

– fogalmaz hétfői videóüzenetében a térség országgyűlési képviselője.

Lázár János hétfőn Hódmezővásárhelyen kezdte a munkát, az egyeztetést, itt kapott híreket róla, hogy „újra politikai akcióba lendült a város fél éve megválasztott polgármestere”.

A politikus azt tanácsolja a szemben álló feleknek: dolgozzanak. A vitákra, a bajokra ugyanis az egyetlen megoldás a munka. Jelzi Márki-Zaynak és a testületnek, azért választották meg őket az itt élők, hogy Hódmezővásárhely fejlődése és gyarapodása érdekében tevékenykedjenek, és oldják meg a felmerülő problémákat.

– Hallom, egyesek szerint már én felelek az aszfaltrajzverseny, a szilvalekvárfőző verseny és a Mikulás-ünnepség elmaradásért is. Üzenem azoknak, akik mindenbe bele akarnak ráncigálni: tíz évig voltam polgármester, azt a munkát befejeztem, most a térség parlamenti képviselője vagyok, az Országgyűlésben képviselem a választópolgárokat. Városüzemeltetési problémákkal sem Makón, sem Hódmezővásárhelyen nem foglalkozom

– szögezte le, hozzátéve: a polgármester és a képviselők feladata, hogy küzdjenek azért, hogy jobb legyen az ott élő embereknek.