Havasi Katalin

Havasi Katalin, a Fidesz vásárhelyi szervezete elnöke közleménye alább olvasható.

“Kiderült Márki-Zay titkos terve: ezért viszi csődbe a városi intézményeket!

Márki-Zay Péter azért viszi csődbe a városi intézményeket, hogy azokat a saját baráti körének tudja átjátszani. Minderről maga a polgármester beszélt egy korábbi lakossági fórumán, ahol elmondta: szerinte oda kellene adni vállalkozóknak az önkormányzati intézményeket és fizetni nekik százmilliókat, hogy ők működtessék. Ennek fényében teljesen egyértelmű: nem a város rossz pénzügyi helyzete miatt vérezteti ki a strandot, a stadiont, vagy a televíziót – hiszen saját maga is elismerte, hogy több mint 4 milliárd forint áll a város bankszámláin – hanem azért, mert eleve ez volt a terve. A Vásárhelyi Televíziót azért viszi csődbe, hogy a Botka Lászlóhoz tartozó Szegedi VTV-nek tudja átjátszani, de azon sem szabad meglepődnünk, ha rövidesen már a Városi Strand vagy a Stadion sem a vásárhelyieké lesz, hanem az egyik Szabó testvér érdekeltségébe tartozik.

Az alábbi videóban Márki-Zay Péter maga mondja el, hogyan adná át a Városi Strandot vállalkozóknak, akik utána lehet, hogy még a napfényéért is bérleti díjat szednének. A videó forrása: Márki-Zay Péter Facebook oldala.”

Márki-Zay elmondja, hogyan játszaná át a strandot vállalkozóknak

Kiderült Márki-Zay titkos terve: ezért viszi csődbe a városi intézményeket!Márki-Zay Péter azért viszi csődbe a városi intézményeket, hogy azokat a saját baráti körének tudja átjátszani. Minderről maga a polgármester beszélt egy korábbi lakossági fórumán, ahol elmondta: szerinte oda kellene adni vállalkozóknak az önkormányzati intézményeket és fizetni nekik százmilliókat, hogy ők működtessék. Ennek fényében teljesen egyértelmű: nem a város rossz pénzügyi helyzete miatt vérezteti ki a strandot, a stadiont, vagy a televíziót – hiszen saját maga is elismerte, hogy több mint 4 milliárd forint áll a város bankszámláin – hanem azért, mert eleve ez volt a terve. A Vásárhelyi Televíziót azért viszi csődbe, hogy a Botka Lászlóhoz tartozó Szegedi VTV-nek tudja átjátszani, de azon sem szabad meglepődnünk, ha rövidesen már a Városi Strand vagy a Stadion sem a vásárhelyieké lesz, hanem az egyik Szabó testvér érdekeltségébe tartozik. Az alábbi videóban Márki-Zay Péter maga mondja el, hogyan adná át a Városi Strandot vállalkozóknak, akik utána lehet, hogy még a napfényéért is bérleti díjat szednének. A videó forrása: Márki-Zay Péter Facebook oldala.Havasi KatalinelnökFidesz-Magyar Polgári SzövetségHódmezővásárhelyi Szervezete

Közzétette: Fidesz Hódmezővásárhely – 2018. október 7., vasárnap

Havasi Katalin
elnök
Fidesz-Magyar Polgári Szövetség
Hódmezővásárhelyi Szervezete