Hazai pályán továbbra is veretlen a HFC II.

A hétvégén a Makó FC II-es csapatával mérkőzött a városi stadionban a Hódmezővásárhelyi FC fakó. A gárda ez alkalommal nem nyújtott tökéletes játékot, Kandó Zsombor védései azonban pontot hoztak a kék-sárgáknak.

Harmadik hazai meccsét is három ponttal abszolválta a HFC II a megyei élvonalban. Igaz a Makó II nem adta könnyen magát. Habár a Vásárhely az első félidőben két gólt is szerzett – előbb Bürgés Balázs majd Siber Nikola rezgette meg a hálót – mégis volt mitől tartaniuk a hazaiaknak. Szerencsére Kandó Zsombor kiválóan helyt állt a kapuban, így csak nagyon nehezen jött össze a makói gól. Erre is egészen a 80. percig kellett várni, Vajna Martin révén szépítettek a vendégek. A pontmentés azonban a hátralévő időben már nem jött össze.

A HFC így zsinórban harmadik meccsét nyerte és a 4. helyre kúszott a tabellán. A gárda legközelebb október 7-én a SZVSE-t fogadja, a szeptember végi fordulóban ugyanis szabadnaposak lesznek a Bacsa-Vinnai tanítványok.

Csongrád megyei I. osztály 6. forduló

Hódmezővásárhelyi FC II. – Makó FC II. 2-1 (2-0)

HFC: Kandó, Gyuris, Kiss, Gyüre, Bürgés, Mohácsi, Szőke, Siber N., Siber J., Rau, Rostás

Csere: Varga, Rác Szabó, Surján, Balog, Pálinkó

Vezetőedző: Bacsa Zsolt, Vinnai István

MFC: Köteles, Kóródi, Vajna, Graur, Horváth, Kardos, Herczeg, Megyesi, Posztós, Rakonczai, Palotás

Csere: Kedvessy, Bartucz, László, Gilinger, Sarnyai, Czebe

Vezetőedző: Krucsó Ákos

Gólszerző: Bürgés, Siber N. illetve Vajna

Nyilatkozat: „A mai napon azért tudtunk nyerni, mert Kandó Zsombor ihletett formában védett. Néha ilyennek is kell lenni, ma nem a mezőnyjátékosok, hanem a kapus hozta a meccset. A három pontnak azonban ugyanúgy örülünk, mint máskor.”

Forrás és fotó: hfc1912.hu