Panaszláda: életveszélyes gyalogátkelő a Jókai utcán!

Az autósok semmibe veszik a zebránál várakozó kisgyerekeket, akiknek így szinte lehetetlen ott az átkelés – panaszolta egy olvasónk.

A Jókai utca és a Szent István utca kereszteződésében lévő kopott gyalogátkelőnél a reggeli átjutás az iskolás gyerekeknek nem csak lehetetlen, de szinte életveszélyes is! Az autósok teljesen semmibe veszik a zebránál várakozó kisgyerekeket! Tanítási napokon főleg nagyon sokan szeretnének biztonságosan átjutni az utca túloldalára, hogy eljussanak a közeli Szent István Általános Iskolába

– hívta fel szerkesztőségünk figyelmét egy olvasónk.

Hozzátette, jó lenne, ha az illetékesek gyorsan megoldást találnának a problémára, hiszen szerencsére nagyon sok kisgyermekes család lakik a környéken, a Béke-telepen.

Gondolom a szülők többsége elégedett lenne egy lámpás megoldással, de addig is egy friss felfestéssel, egy figyelemfelkeltőbb kitáblázással illetve nagyobb rendőri jelenléttel legalább a reggeli időszakban! Ne várjuk meg a bajt!!

– írta még Panaszládánknak.

Panaszláda: életveszélyes gyalogátkelő a Jókai utcán! 1

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!