Faültetés Európa Park 7

A közelgő Autómentes Nap kapcsán jártak a Szabadság téri ovisok hétfő délelőtt az Európa Parkban.  

A környezetvédelemmel és a közlekedési szabályokkal kapcsolatos ismereteket elevenítik fel a héten a Szabadság téri ovisok. – A szeptember 22-i Autómentes Napra készülünk, ezért fontos, hogy ismételjünk a gyerekekkel, és bővítsük a tudásukat – tudtuk meg Bozókiné Szabó Ildikó szakmai vezetőtől.

Faültetés Európa Park 8

Ennek kapcsán az óvoda Klímanócskái délelőtt az Európa Parkban a helyi rendőrkapitányság képviselőivel, Mándoky Anna főhadnaggyal és Mészáros Csaba közlekedésrendészeti osztályvezetővel fát ültettek és játékos foglalkozásokon vettek részt.

Faültetés Európa Park 6

A hét során a szelektív hulladékgyűjtéssel és a klímaváltozással kapcsolatos tudnivalókat is felelevenítik majd.

Faültetés Európa Park 18

A faültetéssel pedig azt szimbolizálták, hogy egy-egy fa mennyi oxigént ad a környezetének, így különösen fontos, hogy ápoljuk, gondozzuk növényeinket.

Faültetés Európa Park 3

Az eseményt az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Nap sorozat keretében szervezték meg. Ennek további programjait ITT olvashatja.

Faültetés Európa Park Faültetés Európa Park 1 Faültetés Európa Park 2 Faültetés Európa Park 4 Faültetés Európa Park 5 Faültetés Európa Park 9 Faültetés Európa Park 10 Faültetés Európa Park 11 Faültetés Európa Park 12 Faültetés Európa Park 13 Faültetés Európa Park 14 Faültetés Európa Park 15 Faültetés Európa Park 16 Faültetés Európa Park 17