Az indián nyár sem telik programok nélkül a Hagymatikumban 1

Számos program várja ma a fürdőzőket az Indián Nyár Party-n; a Hagymatikum utolsó kültéri rendezvényén három helyszínen is várják azokat, akik ki szeretnék élvezni az év utolsó nyárias napjait.

– A főszezont ugyan lezártuk augusztusban, de ennek szerettünk volna egy after partyt adni, ugyanis az indián nyárra jellemző, hogy az ősz már megkezdődik, de vannak még nyárias napok, és szerencsére ez most is így történt – mondta el portálunknak Lajtosné Papp Noémi. A fürdő marketing csoportjának vezetője továbbá hozzátette: a mai napon három helyszínen várják a látogatókat, a 33 méteres medencénél a Rádió 7 kollégái sport- és koncertprogramokkal készülnek, de csillámtetoválást is kérhetnek a kisebbek. A termálmedencénél este Rónai Dániel ad gitárkoncertet, a kültéri élménymedencénél pedig DJ Pet pörgeti majd a lemezeket a vízi diszkóban.

Az indián nyár sem telik programok nélkül a Hagymatikumban

Az utolsó kültéri rendezvénnyel pedig nem érnek véget a programok a fürdőben, hiszen októberben nyugdíjas találkozó, borkóstoló és kézműves sörök hétvégéje is várja a Hagymatikum vendégeit.