Panaszláda: megsüllyedt a kerékpárút Vásárhely és Kishomok között!

Munkagépek közlekednek az úton, ami emiatt több helyen megrepedt és megsüllyedt – jelezte szerkesztőségünknek egy olvasónk.

A Vásárhely és Kishomok közötti kerékpárúton gèpek közlekednek. Nèhol megrepedt ès megsüllyedt az út. Nem akadékoskodom, de valakinek lépni kellene ebben az ügyben. Még egy éve sincs, hogy meg lett csinálva a bicikliút. Sajnos gépeket nem tudtam fotózni, csak a nyomokat láttam

– írta Panaszládánkba egy olvasónk, aki szerint nagyon szomorú, hogy senki nem figyelmezteti erre az arra járó járműveket.

Olvasónk a következő fotókat küldte nekünk:

Panaszláda: megsüllyedt a kerékpárút Vásárhely és Kishomok között! 2

Panaszláda: megsüllyedt a kerékpárút Vásárhely és Kishomok között! 1 Panaszláda: megsüllyedt a kerékpárút Vásárhely és Kishomok között! 4 Panaszláda: megsüllyedt a kerékpárút Vásárhely és Kishomok között! 7 Panaszláda: megsüllyedt a kerékpárút Vásárhely és Kishomok között! 6

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!