Két, Litvániában eltöltött hét erősítette a Boxing Gym öklözőjét és edzőjét

Augusztus 13-tól két hétig ukrán és litván bokszolókkal készült Kovács Pál és edzője, Tóth Károly Zsolt.

Két, Litvániában eltöltött hét erősítette a Boxing Gym öklözőjét és edzőjét 1

A Boxing Gym Vásárhely két tagja az ukrán szövetség közbenjárására, a litván szövetség meghívására utazott edzőtáborba és meccselni Kaunasba, ahol a közös edzéseket maga az ottani szövetség vezetője Mr.Vidas vezette.

Két, Litvániában eltöltött hét erősítette a Boxing Gym öklözőjét és edzőjét 3

A két hét során rengeteg erőnléti, technikai és kesztyűs, valamint zsákos edzésen vehettek részt a vásárhelyiek. Az edzések számtalan új technikát, módszert mutattak edzőnek és bokszolónak egyaránt, melyet idehaza is remekül fognak tudni hasznosítani. A közös edzőtáborban a litván válogatott színe-java, több ukrán és lett versenyző vett még részt.

A hetek meccsekkel értek véget, ahol kemény összecsapásokra került sor.

Két, Litvániában eltöltött hét erősítette a Boxing Gym öklözőjét és edzőjét 4

Szeptember elsején újabb külföldi edzőtábor és megmérettetés vár a fiúkra. Kovács Pál (81kg) és Tóth Károly Zsolt mellett Rácz József (75kg) és Cserényi Csaba Ukrajnába, Lembergbe utazik két hetes táborba, melyet az Oroszlán Kupa elnevezésű, mini világbajnokságnak is felfogható verseny zár majd. A két magyar (vásárhelyi) bokszolón kívül a sportág legjobbjai lesznek ott ukrán, orosz, kubai, angol, kazah, fehérorosz, grúz és egyéb országok színeiben.

Az edzőtábor után a Boxing Gym Vásárhely teljes gárdája már idehaza edz és készül a korosztályos és a felnőtt országos bajnokságra.

Két, Litvániában eltöltött hét erősítette a Boxing Gym öklözőjét és edzőjét 2

Forrás:
Szombat Mihály – sajtóreferens
Boxing Gym Vásárhely