Panaszláda: vandálok élték ki magukat a Népkertben!

Siralmas látványt nyújtanak azok a padok, amiket a napokban vertek szét a népkerti játszótérnél – jelezte Panaszládánknak egy olvasónk. Két padot tettek tönkre ismeretlenek.

Egy olvasónk hétfőn azt írta szerkesztőségünknek: nem tudja, kinek állhatott útjában ez a két pad, de nagyon siralmas látványt nyújt az egész. Főleg, hogy a Népkert forgalmas, sok kisgyermek játszik arra, és a tetejében még az útról is észrevehetők a kaotikus állapotok.

Panaszláda: vandálok élték ki magukat a Népkertben! 2

Olvasónk szerint könnyen lehet, hogy az alkohol volt a rombolás mozgatórugója, ugyanis a környéken több sörösüveg és doboz is azt mutatja, hogy valakik bizony arra tivornyáztak. Így elég valószínű, hogy vandálok élték ki magukat a két ülőalkalmatosságon.

Hétfői fotóink a helyszínről:

Panaszláda: vandálok élték ki magukat a Népkertben! 1  Panaszláda: vandálok élték ki magukat a Népkertben! 3 Panaszláda: vandálok élték ki magukat a Népkertben! 4

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!