Több ezren buliztak Ákos koncertjén a SZIN-en

Az idén 50 éves Kossuth-díjas zenész hatalmas koncertet hozott a fesztiválra, de rajta kívül is akadtak sztárfellépők a Szegedi Ifjúsági Napok második napján.

50 éves Kovács Ákos, 50 éves a SZIN. Nem is kellett több a fesztiválozóknak, csütörtök este teljesen megtöltötték a nagyszínpad előtti teret. Ákos pedig nem spórolt a koncerten, míg a legtöbb együttes egy, másfél órás fellépéssel készül, ő több mint két órán keresztül szórakoztatta a közönséget. 30 éves pályafutás dalaiból persze nem nehéz válogatni, a színpad előtt bulizó több ezer ember számára gyakorlatilag az összes szám ismerősen csengett.

A délutáni órákban kisebb zápor még veszélyeztette az esti szórakozást, később azonban ennek már nyoma sem maradt. A legtöbb színpadnál így lazán összegyűlt a lelkes közönség, rájuk a Hősök, vagy éppen a Belga sem panaszkodhatott.

Több ezren buliztak Ákos koncertjén a SZIN-en 1

A pénteki napra jut az egyik külföldi sztárfellépője a fesztiválnak, a Bosodi Nagyszínpadra ma a Pet Shop Boys érkezik, de a magyarok közül is bőven lesz kiváló koncert, elég ha csak azt mondjuk Halott Pénz, Magna Cum Laude, vagy éppen Vad Fruttik. Ugye, hogy megéri ma is kinézni?