Atomvárosi derbi vár a HFC-re

A Paks II-es csapata ellen játszik bajnokit augusztus 26-án a HFC NB III-as felnőtt csapata. A gárda első győzelmére hajt, de ehhez a Tököli-fiúknak is lesz egy-két szavuk.

2 döntetlen és 1 vereség a HFC NB III-as mérlege az új szezonban három mérkőzést követően. Egy kis szerencsével talán több egységet is csipegethetett volna a gárda, de a mi lett volna ha típusú kérdésekbe talán kár is belebonyolódni.

Ami biztos, hogy Szűcs Róbert tanítványai a hétvégén ismét buszba pattannak és meg sem állnak Paksig. A zöld-fehérek kettes csapatával csörtézhetnek a fiúk, a várakozások pedig parázsnak ígérkeznek, lüktető és futós meccsre számíthatunk. Bizonyítani szeretne a HFC és bizonytani szeretne a Paks is. A Tököli Attila vezette hazaiak ugyanis három meccsen három pontot gyűjtöttek, a Szentlőrinc otthonából sikerült három egységet elhozniuk, az FC Dabas és a Kecskemét azonban kifogott rajtuk.

„A Paks II. hasonló átlag életkorú csapat, mint mi vagyunk, tehát két fiatal csapat fog találkozni. Nálunk azért van egy-két rutinosabb játékos, ami remélem döntő lehet ebben az esetben. Gyorsak, jól passzolnak, de kapura nem láttam olyan veszélyesnek őket, persze hazai pályán biztos, hogy minden benne van. Főleg, hogy pontszámban ők se nagyon tündököltek ideáig. Volt náluk egy edzőváltás, Tököli lett az edző, biztos, hogy motiváltak és hajtanak, de ez rólunk is elmondható. Minden meccset, mindent megteszünk és bízok benne, hogy győzelemmel térünk haza” – nyilatkozta a meccset megelőzően Szűcs Róbert vezetőedző.

Az előző kiírásban Pakson 2-1-re a hazaiak nyertek, tavasszal viszont 3-0-s, egészen sima győzelmet aratott a Vásárhely.

A találkozót augusztus 26-án, vasárnap 17 órától játsszák a csapatok a paksi, városi stadionban.

Forrás és fotó: oldalvonal.hu