Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupán: érmek és eredmények 6

A vásárhelyi bokszegyesület szegedi szereplése már a szombati napot tekintve is igen sikeresnek mondható. És még csak most jön a vasárnap.

A szegedi RakpartFeszt kísérőrendezvénye a kétnapos, öt nemzet részvételével szervezett ökölvívó torna, a Fesztivál Kupa, szombaton délután vette kezdetét. Erre a Boxing Gym Vásárhely tíz sportolót nevezett. Szombaton Gedó György olimpiai bajnok ökölvívó felügyelete alatt minimum vizsgát tett Bogár Tamás, aki egyedül sorolta fel az ökölvívó olimpikonokat.

Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupán: érmek és eredmények 2

A szombaton ringbe lépők közül Ajtai Attila és Ajtai Andor bronzérmet szereztek, igen kemény küzdelmek után. Rácz József döntőt bokszolt, ahol a fél perc után ellenfele segítői bedobták a törülközőt, így gyorsan meglett az aranyérem. Rónyai Roland kiütötte ellenfelét, így a vasárnapi versenynapon akár döntőt is bokszolhat.

Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupán: érmek és eredmények

Mellette még vasárnap délután lép szorítóba Kovács Fanni és Atyimov Tamás. Bemutató mérkőzést bokszol Bogár Tamás és Tóth Niki.

Forrás és fotók:
Szombat Mihály – sajtóreferens
Boxing Gym Vásárhely

Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupán: érmek és eredmények 1 Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupán: érmek és eredmények 4 Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupán: érmek és eredmények 5 Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupán: érmek és eredmények 7 Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupán: érmek és eredmények 8 Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupán: érmek és eredmények 9 Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupán: érmek és eredmények 10 Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupán: érmek és eredmények 11