Népes delegációval utazik a Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupára 1

A vásárhelyi ökölvívó egyesület tíz saját nevelésű fiatallal utazik a hétvégén, Szegeden megrendezendő nemzetközi tornára.

A RakpartFeszt – Kézműves Sörünnep kísérőrendezvénye lesz a szintén Szegeden megrendezésre kerülő, kétnapos, öt nemzet részvételével szervezett ökölvívó torna, a Fesztivál Kupa.

A megmérettetésre a Boxing Gym Vásárhely tíz sportolót nevezett, szinte minden korosztályban, akik közül lesz aki minimum vizsgát tehet, de a legtöbben már ismét élesben adhatnak számot tudásukról, felkészültségükről.

A résztvevő versenyzők között vannak elit, ifi, junior és serdülő bokszolók is. A versenyen részt vesz a serdülők között Bogár Tamás (40 kg), Bogár Gergő (63kg), Ajtai Attila(59 kg) ebben a kategóriában a hölgyeket képviseli Kovács Laura Fanni (46kg). A juniorok között Atyimov Tamás(60 kg) és Ajtai Andor (54 kg) lép szorítóba. Ifiket Kovács Krisztián (91 +) és Tóth Niki (81kg), az elit kategóriát Rácz Józsi (81 kg), Rónyai Roli (64 kg) képviseli a Boxing Gym versenyzői közül.

Népes delegációval utazik a Boxing Gym Vásárhely a Fesztivál Kupára

A gálát a Roosevelt téren outdoor jelleggel (szabad ég alatt) rendezik augusztus 18-19-én.  A rendezvény fővédnöke Erdei “Madár” Zsolt a Magyar Ökölvívó Szakszövetség elnöke, világbajnok ökölvívó, díszvendége pedig Gedó György olimpiai bajnok ökölvívó lesz. A versenyek minden nap 15 órakor kezdődnek és ingyenesen megtekinthetők.

Forrás:
Szombat Mihály – sajtóreferens
Boxing Gym Vásárhely