A vásárhelyi kamerarendszert támadja Hadházy Ákos 5

Szoktunk beszélni Márki-Zay Péterrel, akivel harmadunokatestvérek vagyunk – mondta az ATV Start című műsorában Hadházy Ákos.

A beszélgetésben szó esett arról, hogy Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármestere augusztus 20-ra nyilvános beszélgetést szervezett városába „Közéleti beszélgetés az európai integrációról” címmel, Hadházy, Róna Péter és Jeszenszky Géza részvételével. A Fidesz erre úgy reagált, hogy Márki-Zay Péter vasárnap pártot alapít. Hadházy a Fidesz-közleményre válaszul korábban azt mondta: ha a Fidesz ennyire fél az esetleges pártalapítástól, lehet, hogy meg kéne csinálni.

– Nem fogunk pártot alapítani – mondta ezzel kapcsolatban az ATV Startban Hadházy Ákos, hozzátéve: továbbra is a Magyarország uniós ügyészséghez csatlakozásának ügyében indított aláírásgyűjtéssel foglalkozik. Elmondta azt is, nem szeretne magányos lovag lenni, ám nem tartja megkerülhetőnek a jelenlegi parlamenti pártokat.

– Az, hogy valamikor a jövőben csatlakozna valamilyen mozgalomhoz, felmerült, de holnap nem lesz semmilyen pártalapítás – tette hozzá a volt LMP-s politikus.

– Szoktunk beszélni Márki-Zay Péterrel, akivel harmadunokatestvérek vagyunk – zárta le a beszélgetés erre vonatkozó részét Hadházy Ákos, aki ezzel kapcsolatba elmondta még: nagyszülei Hódmezővásárhelyen laktak, és ő minden nyarat náluk töltött gyerekkorában.

Forrás: atv.hu