tiszta szívvel játszótér 2

Játszótereket újít fel a Tiszta Szívvel Egyesület abból az összegből, amit a Komplex Dance Stúdió adományozott számára a táncgálájának a bevételéből. Erről csütörtök reggel tájékoztatták a sajtót az Európa Parkban.

Minden év júniusában rendezi meg a vásárhelyi Komplex Dance Stúdió a táncgáláját, melynek bevételéből egy részt rendszeresen a Tiszta Szívvel Egyesületnek ajánlanak fel.

tiszta szívvel játszótér

– Nagy megtiszteltetésként éljük ezt meg, és ez egy kiváló példa arra, hogy tud segíteni egy civil szervezet egy másikon. Az adományt pedig az eddigiekhez hasonlóan játszóterekre fordítjuk – mondta Hajdú Józsefné, az egyesület alapító tagja.

Preczerné Kobelák Szilvia, a stúdió vezetője hozzátette, nincs nagyobb öröm annál, amikor gyermekek táncolnak gyermekekért, ugyanis a jövő generációjánál nincs jobb befektetés. A táncosok hatszámjegyű összeggel támogatják a civil szervezetet.

tiszta szívvel játszótér 8

A felújítási munkálatok előkészítés előtt állnak, már szakembereket hívtak, akik felmérik, mik a legsürgősebb teendők a játszótereken. Az Európai Parkban található János Vitéz játszótéren például a városszerte egyedi taposópályát is helyre kell állítani, ugyanis a nyár elején hiába újították fel, azóta teljesen szétszedték. A legnagyobb probléma, hogy ismeretlenek folyamatosan rongálják a gyermekek számára rengeteg élményt jelentő játszótereket.

tiszta szívvel játszótér 5 tiszta szívvel játszótér 7 tiszta szívvel játszótér 4