Vissza is meglett a HFC II.-nek a Makó II.

Szerdán újabb edzőmeccset játszott a Hódmezővásárhelyi FC II-es csapata a Makó FC, szintén első osztályra készülő kettes gárdájával – írja az Oldalvonal.

Augusztus 4-én, hazai pályán játszott a HFC II a Makó II-vel, akkor a Bacsa-Vinnai tanítványok 5-1-re tudtak nyerni. Szerdán a két csapat újabb mérkőzést játszott, ez alkalommal Makón.

A vásárhelyi győzelem ez alkalommal sem forgott veszélyben, igaz a csapat kicsit fáradtabban mozgott és gólból is kicsivel kevesebbet láthatott a közönség. Az első félidőben vásárhelyi oldalon Győrfi Dominik rezgette meg a hálót, a fordulás után pedig Siber Julian és Rostás Roland is beköszönt.

A csapat következő felkészülési meccsét augusztus 10-én a Fábiánsebestyén otthonában játssza 17 órától. Augusztus 18-án szombaton pedig már élesben lépnek pályára a fiúk az Algyő SK elleni idegenbeli bajnokin.

Felkészülési mérkőzésen

Makó FC II. – HFC II. 1-3 (0-1)

HFC II. : Varga (Nagy Abonyi)- Rau, Surján (Gyuris), Kiss, Siber J. – Siber N. (Perpauer), Szőke Á., Brizik Bodrogi (Rostás) – Forgó (Balog), Mohácsi, Győrfi

Edzők: Bacsa Zsolt és Vinnai István

Gólszerzők: Győrfi, Siber Julian, Rostás

Nyilatkozat: „Ma kicsit fáradtan mozogtunk, meglátszott a játékon, hogy az elmúlt két napban erősítést végeztek a játékosok. Másfél hetünk van, hogy játékunkat kicsit felpörgessük.”

Forrás és fotó: oldalvonal.hu