Sikkes fejdíszek, amiket hétköznapokon is viselhetsz

Még a legegyszerűbb, legminimalistább ruhát is különlegessé teheted egy jól megválasztott fejdísszel! Tévedés azt hinni, hogy csak alkalmi eseményeken hordhatjuk ezeket az extravagáns darabokat!

A divat mindig is kedvezett a nők számára, ha a fejdíszekről volt szó. Gondoljunk csak a csillogó tollas hajpántoktól hemzsegő húszas évekre. A trendek azóta már változtak, de a fejdíszek soha nem mentek ki a divatból. Igaz népszerűségükből veszítettek, de mi most bebizonyítjuk nektek, hogy hétköznapokon is bátran viselhetőek!

Hajékszerek

Ha a stílusodtól nagyon idegennek érzed a hajdíszek viselését, de mégis van benned némi kíváncsiság, akkor kísérletezéskép szerezz be egy hajláncot. Ugyan vannak feltűnőbb darabok, de alapjáraton nem számítanak annyira kirívónak. Tévedés azt hinni, hogy ezek a nagyszerű hajékszerek csak a kibontott hajban mutatnak jól. Konty köré vagy alá tűzve, lófarokba fonva is hordhatóak.

Sikkes fejdíszek, amiket hétköznapokon is viselhetsz 2

 

Kendők

A kendők viseléséről igencsak megoszlanak a vélemények. Népszerűségükről sokat lehetne vitatkozni. De megéri egy esélyt adni neki, hiszen már megszokott, hogy a régi idők divatja időről időre visszatér! Mindamellett, hogy mutatósak, igen praktikusak is, ha éppen nem volt kedvünk hajat mosni. Csinálhatsz belőle turbánt is, de ha nem szeretnéd az egész hajad elfedni, akkor csak fogasd körbe a hajad vele és kösd csomóra a fejed tetején.

Sikkes fejdíszek, amiket hétköznapokon is viselhetsz 3

Extravagáns darabok

Van aki a hétköznapokon is a feltűnő fejdíszekre szavaz.  Az ilyen típusú kiegészítők között is akadnak érdekes darabok. A hatalmas virágokkal vagy kövekkel, esetleg tollakkal díszített hajba valók igazán jól mutatnak egy esti partin. Egy egyszerű kis fekete ruha remek kiegészítői lehetnek. Azonban ilyenkor érdemes vigyázni azzal, hogy mit mivel kombinálunk, mert könnyedén a nevetség tárgyává.

Sikkes fejdíszek, amiket hétköznapokon is viselhetsz 1

Képek forrása: pinterest