Alakul a HFC II. formája

Szombaton a Makó II. ellen játszott felkészülési mérkőzést a Hódmezővásárhelyi FC II. Úgy tűnik alakul a megyeegyes forma, négygólos győzelmet arattak a Bacsa-Vinnai tanítványok – írja az Oldalvonal.

Az eddigi edzőmérkőzéseken nem muzsikált tökéletesen a Hódmezővásárhelyi FC II. A játékba apróbb hibák csúsztak, a győzelem pedig egyik csörtén sem jött össze. Augusztus 4-én délelőtt viszont a Makó II. ellen egészen jól jött ki a lépés. A vásárhelyiek több támadást is sikerrel vezettek az egyébként megyei élvonalban is ellenfélnek számító hagymavárosiak ellen. Ráadásul az első játékrészben négy akciót is sikerült góllal zárni. Mohácsi, Bürgés, Surján és Győrfi is betalált. A támadószekció tehát jól muzsikált, a védelemben ugyanakkor akadtak pontatlanságok, a Makó több alkalommal is kontrázni tudott, ám vagy a befejezésbe hibáztak bele vagy a vásárhelyi kapusok voltak résen. Igaz a fordulás után összejött a szépítés a Makó II számára, Marjai pedig a HFC II. ötödik gólját szerezte meg.

Edzőmérkőzés, Hódmezővásárhely

HFC II. – Makó FC II. 5:1 (4:0)

HFC II.: Kandó (Nagy Abonyi), – Rau (Siber J.), Surján, Kiss, Balog (Ambruzs), – Siber N. (Perpauer), Bartyik R. (Rostás), Szőke Á. (Pomozi), – Bürgés, Mohácsi (Marjai), Győrfi

Edzők: Bacsa Zsolt és Vinnai István

Gólszerzők: Mohácsi, Bürgés, Surján, Győrfi, Marjai

Bacsa Zsolt: „Játékunk sokat javult 1 hét alatt. Ma gyorsabb tempóban játszottunk, sok helyzetet alakítottunk ki. Visszarendeződésben javulnunk kell, mert a Makó több veszélyes kontrát is vezetett.”

Forrás és fotó: oldalvonal.hu