Képként élteti tovább a vidéki rock & rollt 2

Szilágyi Gergely fotóriporter Vásárhelyre és a környékbeli településekre kísérte el a bandákat, hogy fotókon adja vissza koncertjeik hangulatát. Képei közül 19-ből nyílt tárlat pénteken délután a KépKapTár Galériában.

Nem bolt könnyű dolga Szilágyi Gergely vásárhelyi fotóriporternek, hogy visszaadja a rock & roll koncertek hangulatát, de képei más profi fotósokat is megszégyenítő módon tükrözik a rock eszeveszett, felemelő, ajtóberúgó vagy brutális hangulatát.

Képként élteti tovább a vidéki rock & rollt 1

Az utolsó simítások a megnyitó előtt. Szilágyi Gergely a képe üvegét törli.

A Bocskai utca 1. szám alatti KépKapTár Galériában pénteken délután nyílt tárlatán kiállított képei láttán mindeni érezheti mindezt. Anélkül, hogy hallaná a valóságban is a zenét.

– Ismerve Gergő fotó eddigi munkái milyen minőséget képviselnek, nem is volt kételyem, hogy itt azért eladható portékáról van szó – hangsúlyozta megnyitójában Lévai Balázs frontember. Hozzátette: az átlagember számára tette képeivel érthetővé tenni az underground műfajt. Katarzis élményt okozva fotói nézőinek.

Hallgassa meg, hogy értékelte a képeket:

Képként élteti tovább a vidéki rock & rollt

Szilágyi Gergely azt mondta portálunknak, hogy először felkérésre fényképezte a zenekarokat, majd beleszeretett a műfajba.

A tárlat egyébként augusztus 31-ig tekinthető meg, hétfőtől péntekig 9 és 17, míg szombaton 9 és 12 óra között.

Vidéki rock & roll – fotókiállítás

szilágyi_tárlata (9)
szilágyi_tárlata (1)
szilágyi_tárlata (2)
szilágyi_tárlata (3)
szilágyi_tárlata (5)
szilágyi_tárlata (6)
szilágyi_tárlata (8)
szilágyi_tárlata (11)
szilágyi_tárlata (12)
szilágyi_tárlata (13)
szilágyi_tárlata (14)
szilágyi_tárlata (15)
szilágyi_tárlata (19)
szilágyi_tárlata (23)
szilágyi_tárlata (24)
szilágyi_tárlata (26)
szilágyi_tárlata (28)
szilágyi_tárlata (30)
Vidéki rock & roll - Szilágyi Gergely fotóin
Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image... Loading image...