3 film, amit ha megnézel, a pasid imádni fog érte

Ha a pároddal szinte soha nem tudtok megegyezni, hogy milyen filmet nézzetek este, akkor merítsetek ötletet tippjeink közül. 

Út a vadonba

Ha a pasidat inkább finomabb lelkűnek és egy igazi álmodozónak mondanád, akkor ez a film garantáltan ott van a Top 3-as listáján. A  frissen diplomázott 22 Christopher McCandless ígéretes jövő előtt áll, de mégis a bizonytalannak tűnő ismeretlent választja. Hivatalos dokumentumait és családi kapcsolatait felégetve nekivág Amerikának. Az ifjú utazó igaz története sokak számára vált örök szimbólummá. Kérdés, ki volt ő? Egy elveszett fiú, merész kalandor, tragikus figura, idealista álmokat kergető romantikus? Kövesd végig útját dél-dakotai búzamezőktől a Colorado folyó zuhatagain egy neohippi kolónián át egészen Alaszka vadonjáig.

Ponyvaregény

Quentin Tarantino remekművét nem ajánljuk a finom lelkű lányoknak. Ugyanis pontosan 265 alkalommal szalad ki a szereplők száján az a bizonyos “f” betűs szó. A mester ebben a filmjében sem spórolt a vérrel, az erőszakkal és a hullák számával. De térjünk is át a történetre! Adott két szabad szájú, tökös, idősödő, de a néző számára mégis szimpatikus gengszter,  Vincent (John Travolta) és Jules (Samuel L. Jackson) személyében, akiknek nincs egyéb feladatuk, mint visszaszerezni egy aktatáskát a főnökük számára és mindeközben életben maradni. De, hogy közben, hogy kerül a történetbe Butch (Bruce Willis), Mia Wallace (Uma Thurman) az maradjon titok! Ha viszont látni szeretnéd John Travolta és Uma Thurman legendássá vált táncát itt az idő hogy elindítsd a lemezlejátszód.

Star Wars

Ki ne hallott volna már a Georg Lucas által rendezett legendás Star Wars filmekről? És ki tud mondani egy olyan férfit, aki ne imádná őket? Ha be akartok vágódni a pasitoknál ez a mű kötelező darab! A filmek cselekménye „réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban” játszódik. A történet nagyon sok forrásból merít. Megtalálhatóak benne a mesés elemek, a mítoszok, a középkori legendák csakúgy, mint a kihagyhatatlan sci-fi elemek. Nézd meg és talán megérted miért rajong annyira a pasid Csubakka, Darth Vader vagy éppen Han Solo karakteréért. Ki tudja talán még belőled is Star Wars rajongó lesz!

+ 1 tipp

Az akció filmek rajongóira is gondoltunk. Lényegében minden olyan film szóba jöhet, ahol a főszereplő megmutathatja, a benne lakozó férfi erőt. És milyen szuper, ha mindezt viccesen teszi!