Panaszláda: a lakosok próbálják eltüntetni a kátyúkat az Arany utcán! 4

Az áldatlan állapotok miatt a gyerekek tolva viszik ki a biciklit az utcából – panaszolta szerkesztőségünknek egy olvasónk, akit már nagyon bosszant, hogy még mindig nem aszfaltozták le az utat.

Nem szokásom panaszkodni, de most már nagyon bosszant, hogy a többszöri ígéret ellenére sem aszfaltozzák, véglegesítik az Arany utca útját, pedig a feltételek (minden új ingatlannak lakhatási engedéllyel kell rendelkeznie) teljesültek! Saját magunk próbáljuk a nagy kátyúkat foltozni, de hiába, mert az nem az igazi!

– fakadt ki levelében olvasónk.

Panaszláda: a lakosok próbálják eltüntetni a kátyúkat az Arany utcán! 2

Hozzátette, a Béke-telepi utcában körülbelül 25 gyerek van, akik a biciklit tolva viszik ki az utcából a lyukak és a göröngyök miatt.

 Mi tulajdonosok vágjuk a temető és az út között a gazt, ami már néhol az egy métert is meghaladja!

– írta még Panaszládánkba.

Panaszláda: a lakosok próbálják eltüntetni a kátyúkat az Arany utcán! 3

Az önkormányzat a kátyúk kapcsán nemrég közölte: választókerületenként legfeljebb 50, azaz összesen mintegy 500 négyzetméter kátyú kijavítására van pénze a városnak. Főként a balesetveszélyes helyek, az úgynevezett ütőkátyúk felszámolására lesz lehetőség. Azt kérik a lakosoktól, amennyiben tudomásuk van a körzetükben jelentősebb kátyúról, jelezzék a város honlapján, ITT.

Panaszláda: a lakosok próbálják eltüntetni a kátyúkat az Arany utcán!

Valami felbosszantotta? Valami bántja? Panaszkodjon, írja meg, ha valami nem tetszik, valami botrányosra, valami elkeserítőre, valami szomorúra vagy éppen valami örömtelire bukkan Hódmezővásárhelyen vagy térségében! Email-címünk: szerkesztoseg@promenad.hu, valamint nyitva áll Panaszládánk is!