Hód-mező habja – napi netszemle 2

Dankasirály sereg pihen a vásárhelyi fehérjefeldolgozó környékén, piacon árulja az anyja pedofil fia emlékiratait, simicskátlanították a Hír Tévét.

 

Sirálysereg Vásárhelyen

Dankasirály sereg pihen a vásárhelyi fehérjefeldolgozó környékén – írja a Délmagyar. A madarakat a forgalom nem, de a fényképezőgép kattogása zavarja.

Király ez a sirálysereg – fotók

Amíg át nem adták az elkerülőt a forgalomnak, addig előszeretettel álldogáltak az aszfalton. Az autók azonban átvették az uralmat az úton. A sirályok nem bánkódtak sokáig. Az elkerülő és a régi 47-es főút kereszteződésénél lévő korábbi építőanyag-depót a kivitelező parkosította, most oda helyezték át a fehér madarak a székhelyüket.

Megdöbbentő

Papírra vetette a pedofil informatikatanár, aki tavaly Londonba akarta szöktetni egyik 11 éves tanítványát – adta hírül a Blikk. A rácsok mögött elkészült írást a férfi az egyik beszélőn odaadta az édesanyjának, aki most a piacon árulja fia alkotását.

Döbbenet: könyvet írt a gyerekekről a pedofil magyar tanár, aki Londonba akarta szöktetni egy diákját

A rácsok mögött elkészült írást a férfi az egyik beszélőn odaadta az édesanyjának, aki most a piacon árulja fia alkotását. A könyv fülszövegében a következő sorok állnak a szerző tollából: „A közel sem átlagos barátság egy tanár-diák kapcsolatból alakult ki, majd sok-sok viszontagság után, megtépázva bár, de a világ gonoszságait eltűrve tovább és tovább működött” – olvasható az ajánlóban.

Hír tévé

Tegnap állománygyűlésen vette át a Hír tévét Nyerges Zsolt, a média új tulajdonosa. Kálmán Olga műsora este már nem került adásba – közölte az Origó.

Változások a HírTV-ben

Délelőtt 10 óra körül megérkezett Nyerges Zsolt, a Hír TV új tulajdonosa a televízió épületéhez. Vele együtt jött a helyszínre Liszkay Gábor, Szikszai Péter, Mentes Katalin egykori Hír TV-s főszerkesztő és Korda Judit, a Hír TV egykori vezérigazgatója is. Kálmán Olga is megérkezett a helyszínre, az új tulajdonossal közösen lépett be az épületbe – írta a Figyelő.