Hód-mező habja – napi netszemle 1

Még mindig a kékalga uralja a mártélyi holtágat, a szája miatt jelentették fel Bochkor Gábort és Dzsuzsák Balázs sorsa a saját és a menedzserek kezében van. Szerdai koffeinbombánk.

Kékalga

Továbbra is magas a cianobaktérium aránya a mártélyi holtágban, ezért hiába a kánikula, nem lehet fürödni a szabadstrandon – írja a Délmagyar.

Még mindig sok a kékalga Mártélyon: hiába a kánikula, nem lehet fürödni a holtágban

Ma újabb vízmintát vesznek a vízből. A szakemberek és a holtág szerelmesei is abban reménykednek, hogy a laborvizsgálat kedvező eredményt hoz. Mint megírtuk, először június 27-én érkezett bejelentés a kormányhivatalhoz, hogy a mártélyi holtág szennyezett. A laborvizsgálat kimutatta, hogy a vízben a cianobaktérium, vagyis a kékalga szaporodott el. A fürdést betiltották.

Szabadszájú

Feljelentették Bochkor Gábort! A szabadszájú műsorvezetőt rágalmazás miatt perelték be – olvasható a Blikkben.

Nagy bajba került: feljelentették Bochkor Gábort

Most kaptam egy feljelentést, egy büntetőfeljelentést a tévéműsorom miatt, de még nem tudom, hogy hova kell mennem, Mátészalkán jelentett fel valaki – kottyantotta el a Music FM reggeli műsorában Bochkor Gábor, de részletekbe nem bocsátkozott. Nem véletlenül! Hihetetlen, de a veterán médiásnak fogalma sincs arról, hogy ki és miért indított eljárást ellene.

Dzsuzsák

A jelenleg csapat nélkül várakozó Dzsudzsák Balázs sorsa egyrészt a saját, másrészt a menedzserek kezében van – számolt be a sztárfocista helyzetéről az az Origó.

Dzsudzsák Balázs: Egy futballsztár kálváriája

A jelenleg csapat nélkül várakozó Dzsudzsák Balázs sorsa egyrészt a saját, másrészt a menedzserek kezében van. A magyar labdarúgó-válogatottnak per pillanat két sztárjátékosa van. Az egyik Szalai Ádám, aki a német Hoffenheim együttesével éppen a Bajnokok Ligája szereplésre és a Bundesliga-nyitányra készül. A másik Dzsudzsák Balázs, akinek a Dinamo Moszkva volt az eddigi utolsó, nemzetközileg jegyzett klubja.