Hód-mező habja – napi netszemle

A szegedi görögök is gyűjtenek a tűzvész károsultjainak, hazaküldték a sürgősségiről, három nap múlva meghalt, és Carrie Fisher is szerepelni fog a következő Star wars filmben, igaz 2016-ban elhunyt. Szombati koffeinbombánk.

Összefogtak

Több mint nyolcvan ember életét követelték a görögországi erdőtüzek: az túlélők, valamint az áldozatok családjainak megsegítéséért gyűjt a Szegedi Görög Klub – írja a Délmagyar.

A szegedi görögök is gyűjtenek a tűzvész károsultjainak

Viharos széllökésekkel, villámsebességgel terjedt a tűz az Athéntól nem messze található Matinál: hétfőn három helyen ütött ki tűz, amelyet a szél mellett a közel 40 fokos hőség is elősegített. A több napja tartó tűzben közel 200 ember sérült meg, 300 ház pedig a tűz martalékává vált.

Végzetes hiba

A sürgősségiről hazaküldték, hogy tüdőgyulladása van, de három napra rá meghalt – írja a Blikk.

Végzetes hiba a sürgősségin: hazaküldték Tamást, három nappal később meghalt

A férfi munkahelyéről ment az egyik nyugat-magyarországi kórház sürgősségijére. Rosszul lett: vért köpött és hányt. Az osztályon megvizsgálták, azt mondták, tüdőgyulladása van, majd elküldték azzal, hogy keresse fel háziorvosát. Három nappal később Tamás meghalt: mint kiderült, vérmérgezést kapott a súlyos, bakteriális eredetű tüdőgyulladás nyomán.

Post mortem

A már elhunyt Carrie Fisher (Leila hercegnő) is szerepelni fog a követlező Star wars filmben.

Carrie Fisher is szerepelni fog a Star Wars IX-ben | 24.hu

A 2016-ban elhunyt színésznő korábban leforgatott, de eddig fel nem használt felvételeken tűnik majd fel a soron következő Star Wars-filmben, jelentette be a Disney és Lucasfilm. A felvételek még Az ébredő erő forgatásakor készültek, és Carrie Fischer családjának beleegyezésével kerülnek bele az új filmbe.